ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Επαφές Ταρνατόρου στη Θεσσαλονίκη

Επαφές Ταρνατόρου στη Θεσσαλονίκη
O πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα με σκοπό να συναντήσει τους παράγοντες των ΤΑΑ των τριών ομάδων που εδρεύουν στην συμπρωτεύουσα (ΠΑΟΚ, Άρη και ΜΕΝΤ).
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου: “Συζητήθηκαν οργνανωτικά και λειτουργικά θέματα που προβλέπονται στην προκύρηξη του πρωταθλήματος με σκοπό την καλύτερη προβολή της Volleyleague 2014-15.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα θέματα υποδομών και οργάνωσης των ΤΑΑ και των γυμναστηρίων καθώς και το ζήτημα τη αδειοδότησης των γυμναστηρίων. Επίσης, έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων στα θέματα των κεντρικών χορηγιών της ΕΣΑΠ αλλά και των τριών ΤΑΑ για την καλύτερη δυνατή συνεργασία.

Με τον ΠΑΟΚ συζητήθηκε το ζήτημα της αδειοδότησης του PAOK Sports Arena. Υπήρξε δεύσμευση εκ μέρους των παραγόντων του ΠΑΟΚ πως θα κλείσει το ζήτημα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Συζητήθηκε και η περίπτωση να αλλάξει η τοποθέτηση της κεντρικής κάμερας της NOVA στο PAOK Sports Arena ώστε να έχει φόντο την κερκίδα των επίσημων – δημοσιογραφικών αλλά επί του παρόντος κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό τεχνικά.
Με τον Άρη έγινε ανάλυση των οικονομικών δεδομένων για τη σεζόν που τρέχει, συζητήθηκαν θέματα Τύπου, προβολής και μάρκετινγκ. Υπήρξαν διαβεβαιώσεις για τακτοποίηση των εκρεμμοτήτων μεταξύ αυτών και της τεχνικής υποδομής για wi fi χωρίς προβλήματα στο γυμναστήριο της Μίκρας. Επίσης, οι πράγοντες του Άρη έθεσαν υποψηφιότητα για την ανάληψη του φάιναλ-4 του League Cup 2014-15 αλλά το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. ώστε η διοίκηση του Α.Σ.Άρης να μπορέσει να εκτιμήσει τα δεδομένα που υπάρχουν για να διαπιστώσει εάν μπορεί να εκπληρώσει τις οργανωτικές προϋποθέσεις – υποχρεώσεις που προκύπτουν για τον διοργανωτή.
Με τους παράγοντες της ΜΕΝΤ συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα αγώνων, φιλοξενείας και ζητήματα χορηγιών. Επίσης τέθηκε το ζήτημα να μην συμπτίπτουν χρονικά οι εντός έδρας αγώνες της ΜΕΝΤ με τους αγώνες του ΠΑΟΚ και του Άρη. Τέθηκε και το θέμα της αδειοδότησης λειτουργίας του γυμναστηρίου της ΜΕΝΤ με τους παράγοντες του ΤΑΑ να δεσμεύονται για την άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων.
Οι συναντήσεις του προέδρου της ΕΣΑΠ θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με τις διοικήσεις και των άλλων εννιά ομάδων της Volleyleague”.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
02/02/2023

«Βαθιά ανάσα» για το βόλεϊ η συνάντηση Αυγενάκη για το θέμα των εσόδων από τα ποσοστά του «στοιχήματος»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είχε συνάντηση την περασμένη Τρίτη 31/1  στο γραφείο του με τους επικεφαλής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων...