Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επαναπατρισμός Σαλούστρου στον ΟΠΕΡ

Επαναπατρισμός Σαλούστρου στον ΟΠΕΡ

Η Άννα Σαλούστρου θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Volleypalnet το δεύτερο φετινό απόκτημα του ΟΠΕ Ρεθύμνου, μετά την πρόσφατη μεταγραφή της Λαγουδάκη.

Παρά την πρόταση που δέχθηκε την ύστατη ώρα από ομάδα της Αθήνας, η Ελληνίδα πρώην κεντρική του Πανναξιακού, που πρόσφατα συμμετείχε στο ναξιώτικο τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Μικρής Βίγλας, θα παραμείνει και φέτος… νησιώτισσα!

Άλλωστε είναι γνωστό ότι  το Ρέθυμνο κατέχει εδώ και χρόνια μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, όχι μόνο γιατί αγωνίστηκε στο παρελθόν επί τρία χρόνια (2010-2013), πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α1 γυναικών, αλλά κυρίως γιατί κατάγεται από εκεί κατάγεται ο πατέρας της και χωρίς υπερβολή αισθάνεται “σαν στο σπίτι” της.

Τώρα αν προσθέσει κανείς και το γεγονός, ότι η μεταγραφή αυτή δίνει στην 30χρονη άσο (1.88μ) την ευκαιρία να δει ξανά την αγαπημένη της αδελφή Ελένη, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του νησιού, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι πέρα από τους αγωνιστικούς λόγους, πολλοί ήταν οι συναισθηματικοί λόγοι που έγειραν την πλάστιγγα της απόφασής της.

Και το κρητικό σωματείο όμως τρέφει πολύ όμορφα συναισθήματα για την παίκτρια, την οποία είχε τιμήσει κατά την περσινή της επιστροφή στο “Μελίνα Μερκούρη” για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων και άλλων μεταγραφικών στόχων του ΟΠΕΡ, η διοίκηση του κρητικού σύλλογος γνωστοποίησε ήδη τις ανανεώσεις καλωσορίζοντας ξανά στην οικογένεια της ομάδας τις εξής αθλήτριες :  Τουρλίτη Νικολέτα, Δραμιτινού Μάγδα , Βροντάκη Μαρίλη, Παρασκάκη Γεωργία , Αλεξανδράκη Δήμητρα, Κιλιτζιράκη Μαρία, Σημαντηράκη Ξένια, Ξαγοραράκη Βαρβάρα, Χατζάκη Ελεανα, Παπαδάκη Στελίνα, Κλεισιάρη Ευτυχία, Μυτιληναίου Μαργαρίτα, Παπουτσή Μαρία, Χατζάκη Ραφαέλα

Επίσης με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΡ ευχαρίστησε τις Αθλήτριες:
Σαπαρεφσκα Φιφι, (σταμάτησε την ενεργό δράση) Καλογρίδη Αριστέα, Μαρινάκη Ιφιγένεια, Καλογριδάκη Χριστίνα, Μπατζάκη Μαρία για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχήθηκε καλή πορεία στις νέες τους ομάδες.