ΔΙΕΘΝΗ

Έπαψε να χτυπά η καρδιά του Πινερούα

Έπαψε να χτυπά η καρδιά του Πινερούα

Στο πένθος βυθίστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η οικογένεια του παγκόσμιου βόλεϊ, καθώς ο 25χρονος αρχηγός της Βενεζουέλας, πέθανε το πρωί της Παρασκευής από ανακοπή καρδιάς στην Τουρκία.

Λίγα 24ωρα μετά την απώλεια του διεθνούς διαιτητή Νταν Άπολ το άθλημα μας “ντύθηκε” ξανά στα μαύρα. Ο άσος της τουρκικής Αφιόν Μπελεντίγεσι,Κέρβιν Μάρτιν Πινερούα Ουρμπίνα στα 25 του χρόνια έφυγε τόσο απροσδόκητα από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του.

Σύμφωνα με το τουρκικό περιοδικό Fanatik ο αρχηγός της Βενεζουέλας εισήχθη χθες με πολύ υψηλό πυρετό σε νοσοκομείο του Αφιόν Καραχισάρ, με την κατάστασή του να επιδεινώνεται και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες να αφήνει την τελευταία του πνοή νωρίς το πρωί.

Δεν υπάρχει ακόμη καμία επιβεβαιωμένη διάγνωση σχετικά με την αιτία του θανάτου του, αλλά οι γιατροί υποψιάζονται ότι ο παίκτης είχε μολυνθεί με κάποιον ισχυρό ιό και η καρδιά του δεν άντεξε.

Ο Πινερούα, που γεννήθηκε στο Καράκας το 1992, αγωνίζονταν ως διαγώνιος και σε ηλικία 18 χρονών κλήθηκε  στην εθνική ομάδα βόλεϊ της Βενεζουέλας, όπου χρίστηκε αρχηγός.