A2

Επενδύει στην «Ελπίδα» του αύριο

Επενδύει στην «Ελπίδα» του αύριο

Τους μελλοντικούς αθλητές της Ελπίδας Αμπελοκήπων προετοιμάζει τις τελευταία περίοδο σε γυμναστήριο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Κυλίτσης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά την σοβαρή έλλειψη γυμναστηρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων που αποτελεί από μόνο του ένα σοβαρό πρόβλημα στην επίτευξη του στόχου του, αλλά και την προσπάθεια από τη διοίκηση της ομάδος, σε συνεργασία με τον Δήμο, για την αναβάθμιση του γυμναστηρίου που στεγάζει τις ακαδημίες, ο πολύπειρος τεχνικός συνεχίζει να πιστεύει και να επενδύει στο “νέο αίμα” του συλλόγου.

«Στόχος δικός μου και της ομάδος είναι να φέρουμε στο γήπεδο περισσότερα αγόρια που να έχουν όρεξη να αθληθούν και να παίξουν βόλεϊ, στην προσπάθειά μας να ετοιμάσουμε παίκτες για τις μεγαλύτερες ομάδες.

Είναι μια ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία, αλλά με σημαντική ευθύνη, κάτι που γνωρίζω πολύ καλά από το πέρασμά μου από την Ορεστιάδα» υποστηρίζει ο Έλληνας τεχνικός, που στην δέκατη χρονιά του στον σύλλογο, πέρα από το γκρουπ νεαρών αθλητών της ομάδας Παμπαίδων έχει και την ευθύνη της ανδρικής ομάδας στην Α2 κατηγορία.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...