Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επενδύει στο μέλλον με Μπούτο ο ΠΑΟΚ

Επενδύει στο μέλλον με Μπούτο ο ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του 20χρονου διεθνή με την Εφήβων διαγώνιου Αλέξανδρου Μπούτου ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Μια ακόμη επένδυση για το μέλλον πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ με την έλευση του Αλέξανδρου Μπούτου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παράλληλα με την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό φροντίζει να κοιτά το αύριο θέλοντας να χτίσει γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια με την απόκτηση νεαρών και ταλαντούχων αθλητών.

Ο Αλέξανδρος Μπούτος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Γνωρίζω ήδη κάποια  παιδιά και πιστεύω ότι αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ και μπω γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας. Εύχομαι να ζήσω ως παίκτης του ΠΑΟΚ, την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και πιστεύω με την απόδοσή μου, να συμβάλλω τα μέγιστα στην επίτευξη όλων των στόχων».

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την προσθήκη του αθλητή Αλέξανδρου Μπούτου, στην ομάδα.

Ο ύψους 2,02 μ. διαγώνιος, γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1998 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στο χώρο του βόλεϊ. Με αυτήν την προσθήκη, η διοίκηση του τμήματος δείχνει τη διάθεση της να επενδύσει σε νεαρούς Έλληνες αθλητές καθώς ο Αλέξανδρος Μπόυτος θα ανήκει στον Δικέφαλο έως το 2022.

Τα πρώτα του βήματα έγιναν στην ομάδα του Άρη (2010-14), ακολούθησε ο Ηρακλής (2014-16), ο Περσέας (2016-17) και ο Πήγασος Πολίχνης (2017-18).

Οι διακρίσεις του…

Αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και φιναλίστ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων με την ομάδα του Ηρακλή (2014-15). Με τον Πήγασο Πολίχνης κατάκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (2017-18). Επίσης έχει διακριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολείων (2016).

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ22.