Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επένδυση στο μέλλον με Σερεμέτη

Επένδυση στο μέλλον με Σερεμέτη

Μέλος της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο 18χρονος ακραίος Βασίλης Σερεμέτης. Ο νεαρός αθλητής προωθήθηκε από την Ακαδημία των “πράσινων” και είναι έτοιμος πλέον να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αγωνιζόμενος στη Volleyleague.

Ένας ακόμη παίκτης από τις “πράσινες” ακαδημίες επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην ανδρική ομάδα και να ζήσει το δικό του όνειρο στην μεγάλη κατηγορία. Ο Βασίλης Σερεμέτης έχοντας διακριθεί με τις Εθνικές ομάδες Παίδων-Παμπαίδων υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα και αποτελεί τον φετινό rookie στην ομάδα των ανδρών.

Ο 18χρονος ακραίος έχοντας δίπλα του τον Ρούλη Αγραπιδάκη δήλωσε για την ευκαιρία που του δίνεται στον Παναθηναϊκό «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και ανεβαίνω στην πρώτη ομάδα. Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 18χρονο ακραίο Βασίλη Σερεμέτη στο τμήμα βόλεϊ για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη για τη φετινή  ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού είναι αυτή του Βασίλη Σερεμέτη. Ο 18χρονος αθλητής (1.96μ.) που προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και επιλέχθηκε να βρίσκεται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.Παρότι νεαρός σε ηλικία έχει διακριθεί καθώς ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα Παίδων και με την Εθνική ομάδα των Παμπαίδων. Μάλιστα ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα το 2018. Επιπλέον ήταν πρωταθλητής Ελλάδας με τους Έφηβους του Παναθηναϊκού το 2019 και το 2020.