BEACH VOLLEY

«Έπεσαν κορμιά» στους άνδρες για την 4άδα

«Έπεσαν κορμιά» στους άνδρες για την 4άδα

Συναρπαστική ήταν στη Μικρή Βίγλα η πρώτη μέρα του ταμπλό των ανδρών στο 9ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ (28-29Ιουλίου) του ΑΜΣ Φιλωτίου, όπου “σφραγίστηκαν” τα τρία πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών, ενώ ο ένας εκ των Σαντορνιιών κάτοχων του τίτλου, αποχώρησε πρόωρα λόγω τραυματισμού στην προθέρμανση, θέτοντας  σοβαρή υποψηφιότητα για το… Όσκαρ ατυχίας.

Αποστολή στη Νάξο: Παπαϊωάννου Ηλίας

bombas

Στα χνάρια της κόρης του Γιώτας Βόμβα, που λίγη ώρα νωρίτερα πανηγύρισε την πρόκριση στην 4άδα των γυναικών, βάδισε και ο πατέρας της, Γιώργος. Ο παλιός άσος του Μίλωνα, με αδιαπέραστο μπλοκ και άξιο συμπαρστάτη τον παίκτη του Χολαργού, Πέτρο Διαμαντόπουλο με δύο νίκες πέρασαν πανάξια στα ημιτελικά της Κυριακής. Στο τελευταίο μάλιστα ματς, κόντρα στους Γερμανούς Hensler μπαμπά και γιο, Christoph  /Joss Hensler, η ελληνική ομάδα, αν και έχανε με 1-0 από τον μπαμπά και γιο, Christoph και Joss Hensler, υπό τη συμπαράσταση της μικρής Βόμβα και της κερκίδας, έφτασαν στην ανατροπή και την 4άδα.

traymatismos

Το “διαβατήριό” τους για το σημαντικό ραντεβού της Κυριακής “σφράγισαν” χωρίς να ιδρώσουν ιδιαίτερ τις φανέλες τους και οι Παριανοί, Θοδωρής Καζακίδης και Πέτρος Καλαλές. Μετά το καλό τους ξεκίνημα, κόντρα στους πρωτάρηδες στην άμμο  μπαμπά και γιο, Γιώργο και Άγγελο Κλαρούδα, στη “ναυμαχία” με τους Σαντορνιούς πρωταθλητές του 2016, Γιώργος Κουτσογιαννόπουλο και Γιώργο Κελίδη, είδαν δυστυχώς τον Κουτσογιαννόπουλο να παθαίνει διάστρεμμα  και να αποχαιρετά πρόωρα τα κεκτημένα, στέλνοντας άνευ αγώνα τους έτερους νησιώτες στην 4άδα.

germanos

Τους δικούς της εκπροσώπους όμως στην επόμενη φάση του τουρνουά θα έχει και η Νάξος. Οι ντόπιοι φιναλίστ του 2016,  Οδυσσέας Κοντόπουλος και Γιώργος Παπαγεωργίου, παρά την ήττα στην πρεμιέρα από τους Βόμβα/Διαμαντόπουλο, στο ματς για την 4άδα κέρδισαν με όπλο τους το σερβίς 2-0 σετ τους Κατσικολιά/Ζαπάτη και για μια ακόμη χρονιά αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για τίτλο.

fasi 2

Το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών κρίνεται αύριο από τον “εμφύλιο” φίλων και προπονητών, Κλαρούδα και Κατσικολιά αντίστοιχα. Με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη, ο τεχνικός των υποδομών της ΑΕΚ και πρώην παλιά δόξα του Πανελληνίου, Γιώργος Κλαρούδας  θα “διασταυρώσει τα αγωνιστικά ξίφη” του με τον προπονητή της ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου, Κώστα Κατσικολιά με έπαθλο την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα της Α΄ημέρας των ανδρών

Κουτσογιαννόπουλος/Κελίδης – Καραγιάννης /Κουνάδης 2-0 σετ
Καζακίδης/Καλαλές – Γ. Κλαρούδας /Α. Κλαρούδας 2-0 σετ
Κατσικολιάς/Ζαπάτης – C. Hensler/J. Hensler 2-0 σετ
Βόμβας /Διαμαντόπουλος- Κοντόπουλος/Παπαγεωργίου 2-0 σετ
Καζακίδης/Καλαλές – Κουτσογιαννόπουλος/Κελίδης 2-0 (α.α) σετ
Κοντόπουλος/Παπαγεωργίου – Κατσικολιάς/Ζαπάτης 2-0 σετ
Καραγιάννης /Κουνάδης – Καραγιάννης /Κουνάδης 2-1 σετ
Βόμβας /Διαμαντόπουλος – C. Hensler/J. Hensler 2-1 σετ