Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επέστρεφε στο City η Κάστανου

Επέστρεφε στο City η Κάστανου

Μετά από 4 χρόνια σπουδών στις ΗΠΑ, η Λήδα Κάστανου επέστρεψε στο Αιγάλεω και θα ενισχύσει τις «κυανόλευκες» στην παρθενική τους συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ.

Την επιστροφή της Λήδας Κάστανου ανακοίνωσε το Αιγάλεω που φρόντισε να ντύσει εκ νέου την 24χρονη διαγώνια στα «κυανόλευκα».

Η Λήδα Κάστανου που αγωνίστηκε με το City στην Α2, κατά την παραμονή της στις ΗΠΑ αγωνίστηκε στο Κολεγιακό πρωτάθλημα με το Washington State University και το Bradley University.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου της μας δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από την εμπειρία μου στην Αμερική και συγχρόνως πραγματικά ενθουσιασμένη και ανυπόμονη να ξεκινήσει η σεζόν! Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό staff του Αιγάλεω για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας!»

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω ΑΟ

Ο Αιγάλεω ΑΟ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Λήδα Κάστανου. Η Λήδα επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από μια 4ετια στις ΗΠΑ όπου σπούδαζε και έπαιζε βόλεϊ. Τα πρώτα τις βήματα τα έκανε στην Αργώ Βόλου και έπειτα ακολούθησαν Ηρακλής Κηφισιάς, Παναθηναϊκός, Αιγάλεω, Washington State University και Bradley University. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.