A2

Επέστρεψαν Μαντέκας, Αχιλλεόπουλος στην ΑΕΚ

Επέστρεψαν Μαντέκας, Αχιλλεόπουλος στην ΑΕΚ

Με την επιστροφή του αρχηγού, Γιάννη Μαντέκα και του λίμπερο Γιάννη Αχιλλεόπουλου η ΑΕΚ συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση, καθώς πλήν των δύο γνώριμων κιτρινόμαυρων άσων αποκτήθηκε και ο έμπειρος πασαδόρος, Άγγελος Καρακίτσος.

Λίγες μέρες μετά το εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ της Κύζικου Ν. Περάμου, η ΑΕΚ φαίνεται να δίνει τη δική της απάντηση στη μάχη των εντυπώσεων που έχει αρχίσει εδώ και λίγα 24ωρα μεταξύ των δύο ομάδων, που εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα διεκδικήσουν στα ίσα την άνοδο.

Με στόχο λοιπόν την διάκριση, η διοίκηση της ΑΕΚ, προχώρησε στην απόκτηση του πρώην αρχηγού της ομάδας, Γιάννη Μαντέκα, που έπειτα από την περσινή σεζόν στην Κηφισιά και την πολύτιμη εμπειρία στο πρωτάθλημα του Μπαχρέιν επιστρέφει ξανά στα γήπεδα της Volleyleague και στην “Ένωση”, όπου αγωνίστηκε την σεζόν 2013-2014.

Μαζί του θα είναι και ένα ακόμη γνώριμο πρόσωπο, το λίμπερο Γιάννης Αχιλλεόπουλος, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό υπό τις οδηγίες του νυν τεχνικού της Κύζικου, Γιάννη Λάϊου και ντύνεται ξανά στα «κιτρινόμαυρα», κι αυτός μετά τη σεζόν 2013-2014.

Σχέση όμως με την Κύζικο, έχει και το έτερο φετινό απόκτημα της ομάδας, ο έμπειρος πασαδόρος του Πανιωνίου Άγγελος Καρακίτσος, καθώς τη σεζόν 2013-2014 ο 31χρονος άσος ήταν παίκτης της ομάδας της Ν. Περάμου.

Άπαντες υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια παρουσία του προεδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, του γενικού Γραμματέα, Γιώργου Κατσαδήμας, του εφόρου, Γιάνη Μιχαλόπουλου και της team manager της ομάδας, Πόλας Κίτσου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...