ΔΙΕΘΝΗ

Επέστρεψαν «Μπρουνίνιο» και… φήμες στη Μόντενα

Επέστρεψαν «Μπρουνίνιο» και… φήμες στη Μόντενα

Η επιστροφή του διεθνούς βραζιλιάνου Ολυμπιονίκη της Σέσι, η παραμονή του Γάλλου σουπερστάρ Ν’ Γκαπέ αλλά και τα “βαριά” ονόματα που “ακούγονται” στον ιταλικό σύλλογο, σηματοδοτούν την πρόθεση των πρωταθλητών για τη δημιουργία μίας νέας υπερομάδας.

Τα σενάρια που ήθελαν τον 31χρονο μαέστρο της “σελεσάο” να… ντύνεται, μετά από ένα χρόνο στο Σάο Πάολο, ξανά στα “χρώματα” της ιταλικής ομάδας επιβεβαιώθηκαν μέχρι τελείας μετά και την πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση της Μόντενα.

“Η Αzimut Modena ανακοινώνει τη σημαντική και στρατηγική μεταγραφή του Βραζιλιάνου Μπρούνο Ρεζέντε ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2017/2018”.

Μετά λοιπόν την απόκτηση  του κορυφαίου ίσως πασαδόρου του κόσμου και την παραμονή των Ν’ Γκαπέθ, Ροσίνι, Χολτ μένει να  δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και το τελευταίο μέρος του σεναρίου για την ομάδα της προέδρου Κάτια Πεντρίνι, που αφορά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βούλγαρο, Ράντοστιν Στόιτσεφ.

Φήμες μάλιστα θέλουν τον πρώην τεχνικό του δικού μας Τζούριτς στην Τρεντίνο να “ψήνει” και το συμπατριώτη του Καζίσκι να τον ακολουθήσει στη Μόντενα, ενώ με όραμα τη δημιουργία μίας πανίσχυρης ομάδας η ιταλική ομάδα “χτυπάει” όπως όλα δείχνουν και τον διεθνή Ιταλό διαγώνιο, Ιβάν Ζαίτσεφ, αν και το συμβόλαιό του με την Περούτζια καθιστά δύσκολη την απόκτησή του.