BEACH VOLLEY

Επέστρεψε δριμύτερη η Αρβανίτη

Επέστρεψε δριμύτερη η Αρβανίτη

Η παγκόσμια Βίκυ Αρβανίτη, ξεπέρασε τον τραυματισμό που την ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και επέστρεψε δριμύτερη στην άμμο με στόχο να ολοκληρώσει την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους, λίγο πριν αναχωρήσει μαζί με την Καραγκούνη για τη Βραζιλία για σειρά φιλικών αγώνων.

Την Παρασκευή, το εθνικό μας δίδυμο του μπιτς βόλεϊ τελείωσε το τριήμερο προπονητικό camp της με την αντίστοιχη της Ρουμανίας που την αποτελούσαν οι Αντριάνα και Μπεάτα.

Η Πένυ Καραγκούνη σε δηλώσεις της για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, σχολίασε:«Παρά το νεαρό της ηλικίας της αντίπαλης ομάδας, ήταν πολύ θετικό για εμάς που προπονηθήκαμε με γυναικεία ομάδα πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε στο παιχνίδι μας όλα όσα έχουμε δουλέψει αυτό το διάστημα καθώς και να βρεθούμε μεταξύ μας κάτω από αγωνιστικές συνθήκες.

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε προετοιμασία στο εξωτερικό, οπότε τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε τις τελευταίες μέρες ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν.

Για την επόμενη εβδομάδα και μέχρι την Πέμπτη, που αναχωρούμε για το Maceio της Βραζιλίας, έχουμε προγραμματίσει κάποια φιλικά με αντρικές ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο κλείνει και η περίοδος προετοιμασίας μας και ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος με αποκορύφωμα το προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Στάβανγκερ της Νορβηγίας!”