ΔΙΕΘΝΗ

Επέστρεψε δριμύτερη η Χούκερ

Επέστρεψε δριμύτερη η Χούκερ

Στο club των μαμάδων, που μετά τον πελαργό επέστρεψαν στα γήπεδα ανήκει και “με τη βούλα” πλέον η Αμερικανίδα διεθνής άσος, που έκανε την επανεμφάνισή της στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Ντέστινι Χούκερ είχε πει “όχι” στα 700.000 δολάρια που “έστρωσε” στα… πόδια της η κινεζική Τιανζίν επικαλούμενη οικογενειακούς λόγους, αφού ένιωσε να χτυπάει είχε φτάσει η ώρα για να ζήσει το θαύμα της μητρότητας.

hooker_minas_tennis

Σαν να μην έλειψε λοιπόν μια μέρα η Χούκερ φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της νέας της ομάδας, με τη σημαία της Βραζιλιάνικης Μίνας. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν μόνη της, καθώς  στην αγκαλιά της κρατούσε και το μωράκι της.

Αφού λοιπόν δεν κατάφερε το καλοκαίρι να βρεθεί με την ομάδα των ΗΠΑ στα γήπεδα του Ρίο 2016, από το μεσημέρι της Τετάρτης η Αμερικανίδα διαγώνια βρίσκεται στο Μπέλο Οριζόντε, όπου αύριο θα παρουσιαστεί και επισήμως σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η πρωταθλήτρια ομάδα, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Sesi.

minas_hooker_18

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης στην πρώτη της προπόνηση με τη νέα της ομάδα συναντήθηκε με δύο πρώην της συμπαίκτριες, την Λέια και την Καριν, από την την περίοδο 2011-2012 όταν είχαν πανηγυρίσει μαζί την κατάκτηση του τίτλου με τη φανέλα της Οsasco.

Foto: Orlando Bento/Minas Tênis Clube