Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επέστρεψε σε… γνώριμα ύδατα η Κακουράτου

Επέστρεψε σε… γνώριμα ύδατα η Κακουράτου

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας η Ελληνίδα λίμπερο της ΑΕΚ επέστρεψε στα γνώριμα αποδυτήρια του Πανναξιακού για να ενισχύσει την φιλόδοξη ομάδα του Γιώργου Ρούση στη νέα σεζόν της Α1 γυναικών.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακός Α.Ο.Ν

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να καλωσορίσουν και πάλι στο σωματείο μας και το νησί μας την αθλήτρια Ξένια Κακουράτου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Η 23χρονη Ελληνίδα λίμπερο, η οποία αγωνίστηκε με τα χρώματα του σωματείου μας την περίοδο 2012-14, διακρίθηκε τα τελευταία 2 χρόνια στην Α1 Γυναικών με τη φανέλα της Α.Ε.Κ.
Καλωσορίζουμε την αξιόλογη αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα βοηθήσει τον Πανναξιακό να πετύχει τους στόχους του σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.”

H Ξένια Κακουράτου μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την διοίκηση του συλλόγου, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιστροφή μου στην ομάδα του Πανναξιακού. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Όπως τότε έτσι και τώρα, έρχομαι γεμάτη προσδοκίες για μια επιτυχημένη χρονιά και εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας».