Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επέστρεψε στην Πολίχνη ο Μπαρδούκας

Επέστρεψε στην Πολίχνη ο Μπαρδούκας

Την επιστροφή του 21χρονου διαγώνιου Κωνσταντίνου Μπαρδούκα έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας του στον Ηρακλή ανακοίνωσε η διοίκηση του Πήγασου Πολίχνης…

Μετά από μια περίοδο στην Preleague με την φανέλα του Ηρακλή, ο Κωνσταντίνος Μπαρδούκας επιστρέφει στον Πήγασο και θα αποτελεί μέρος της ομάδας στη νέα της προσπάθεια στη Volleyleague της επόμενης περιόδου.

Ο νεαρός διαγώνιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του υπογράμμισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον Πήγασο από την καινούργια χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Η ανακοίνωση του Πήγασου Πολίχνης

Το ΔΣ του Πηγάσου Πολίχνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με έναν παλιό γνώριμο, τον διαγώνιο Κωνσταντίνο Μπαρδούκα.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρδούκας είναι γεννημένος στις 18/04/2002, έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου.

Την περίοδο 2013-2016 αγωνίστηκε στην ομάδα της ΜΕΝΤ και από το 2016 έως και το 2022 ήταν αθλητής του συλλόγου μας, ενώ την περσινή χρονιά 2022-23 αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Το 2017 κατέκτησε το χρυσό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.