Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επέστρεψε στις νίκες η Ηλιούπολη

Επέστρεψε στις νίκες η Ηλιούπολη

Ανάλυσε το

Στις νίκες επέστρεψε η Ηλιούπολη η οποία κέρδισε 3-0 τον νεανικό Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό για τη 14η αγωνιστική και πήρε βαθμολογική «ανάσα». Η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη διέκοψε ένα σερί τεσσάρων ηττών, ισοβάθμησε στην έβδομη θέση με τον Αίαντα Ευόσμου με 15 βαθμούς και πλέον κοιτάει με μεγάλη αισιοδοξία την παραμονή της στην κατηγορία.

Από την άλλη ο Φιλαθλητικός που εδώ και καιρό έχει διαλέξει το δρόμο της ανανέωσης, παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αγωνιστικά το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Η Ηλιούπολη ξεκίνησε σοβαρά και δυνατά το παιχνίδι και «καθάρισε» το πρώτο σετ με το μονοψήφιο 25-7. Ανώτερη και στο δεύτερο η ομάδα των νοτίων προαστίων, επικράτησε με 25-12.

 Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα στο σετ, πήραν προβάδισμα 6-8 αλλά και πάλι η Ηλιούπολη με καλό σέρβις, εκμεταλλεύτηκε  τα λάθη του Φιλαθλητικού και ξέφυγε στο σκορ (11-10, 14-12, 20-15) για να τελειώσει το σετ με 25-16.

Τάδε έφη…

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Σίγουρα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό και τα καταφέραμε. Παίξαμε συγκεντρωμένα ενώ μόνο στο τρίτο σετ υπήρξε λίγη μεγαλύτερη πίεση από πλευράς Φιλαθλητικού, ωστόσο δεν αφήσαμε περιθώρια και κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς».

Λάμπρος Πράππας: «Δεν ήταν καλό ματς για εμάς. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν ήμασταν ψυχολογικά καλά. Αυτό μας επηρέασε και μετά απλά περιμέναμε να τελειώσει το ματς».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 25-7, 25-12, 25-16

Οι συνθέσεις:
Γ.Σ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Μαλουσάρη, Καπέλου, Γιοβάνη, Βούκοβιτς, Αργυροπούλου λ., Βέλλιου, Ευθυμιοπούλου 
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (Πράππας): Τζούριτς, Μπαζιάνα, Τουσιούδη, Χατζηελευθερίου, Υφαντή, Μαυροπάνου, Αναγνωστοπούλου λ., Κουμπούρα Ε, Κουμπούρα Σ, Μητσογιάννη

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...