ΔΙΕΘΝΗ

Επέστρεψε στις νίκες η Βεργίδου

Επέστρεψε στις νίκες η Βεργίδου

Τα χαμόγελα ξαναγύρισαν στο πρόσωπο της διεθνούς πασαδόρου μας, καθώς η ΟrPo έπειτα από την παρθενική της ήττα στο φετινό φινλανδικό πρωτάθλημα, κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να βρει τα ψυχικά αποθέματα και μαζί το δρόμο προς τις επιτυχίες.

Η ήττα την περασμένη Τετάρτη της ομάδας της Όλγας Βεργίδου, στο πρώτο φετινό ματς μπροστά στο κοινό της, με 3-0 (25-20, 25-19, 25-19) από την HPK θα’ λεγε κανείς ότι θα έριχνε ψυχολογικά την ομάδα του Οριβέσι για τη συνέχεια.

OrPo_vergidou

Ωστόσο η ομάδα του Ζβόνκο Νίκολιτς, φρόντισε μέσα σε λίγα 24ωρα να αποζημιώσει το περασμένο Σάββατο τον κόσμο της κερδίζοντας με 3-0 (25-22, 25-21, 25-21) την φιλοξενούμενη και πανίσχυρη, Κουουσάμο.

«Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, ειδικά μετά τον δύσκολο αγώνα και την ήττα από την HPK. Δείξαμε να έχουμε καλύτερο ομαδικό πνεύμα, πράγμα που νομίζω ότι μας βοήθησε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Εύχομαι στην Κουουσάμα καλή τύχη για την υπόλοιπη σεζόν, επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα» τόνισε ικανοποιημένος μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας του, ο Σέρβος τεχνικός της ΟrPo.

Μετά από 4 ματς στο πρωτάθλημα η ομάδα της Βεργίδου βρίσκεται με 8 βαθμούς στην 4η θέση, πίσω από τις ισόβαθμες με 9β Κουουσάμα, ΗPK και την πρωτοπόρο Nurmon Jymy με 11β, με την τελευταία όμως να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από τις άλλες τρεις ομάδες .