Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επέστρεψε στον Καναδά η Γκάνο

Επέστρεψε στον Καναδά η Γκάνο

Στον Καναδά επέστρεψε πριν λίγες μέρες η Κέισι Γκανο. Η απόφοιτη του Πανεπιστημίου Trinity Western University, 23χρονη διαγώνια (1.90) του Άρη μετά από συνεννόηση με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει τη αποθεραπεία στην πατρίδα της και ανάλογα την πορεία, θα κριθεί αν μπορεί να επιστρέψει και να βοηθήσει τις «κίτρινες» στα πλέι οφ της Α1.

Η Γκανο όπως είναι γνωστό, υπέστη έξαρθρωση ώμου στον αγώνα με τον ΠΑΟ και η ιατρική γνωμάτευση ήταν για ένα μήνα εκτός αγώνων. Την Καναδή παίκτρια που ηταν πολύ αγαπητή στα αποδυτήρια της ομάδας, την αποχαιρέτησαν με ένα μεγάλο δείπνο, σύσσωμη η διοίκηση των «κίτρινων» και οι υπόλοιπες κοπέλες.

Aris trapezi gano-45678

Τσομπανίδου: Ιδιαίτερα δύσκολη ομάδα η ΑΕΚ

Αγωνιστικά ο Άρης μετά την ήττα από τον Πανναξιακό με 3-2 υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕΚ στις 18.00 στο ΔΑΚ Πυλαίας και η κεντρικός του Άρη, Ειρήνη Τσομπανίδου δήλωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στο arisvolleywomen.gr : «Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα δύσκολος, καθώς θα αγωνιστούμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρες αθλήτριες. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε ανοδική πορεία και δεν μας επηρέασε η ήττα στην Νάξο. Στο γήπεδο μας πάντα έχουμε επιπλέον ενέργειακαι αυτό πηγάζει από τον ενθουσιασμό που μας μεταφέρει ο κόσμος μας που τονπεριμένουμε και σε αυτόν τον αγώνα να μας βοηθήσει.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...