Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επέστρεψε στον Πειραιά ο Κουμεντάκης

Επέστρεψε στον Πειραιά ο Κουμεντάκης

Με μια λιτή ανακοίνωση ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή του Ραφαήλ Κουμεντάκη στον Πειραιά, με τον Θρακιώτη ακραίο να δηλώνει ενθουσιασμένος που ξαναφορά τα «ερυθρόλευκα» έπειτα από 2 χρόνια.

Έπειτα από δύο χρόνια εξαιρετικών εμφανίσεων στον ΠΑΟΚ ο Ραφαήλ Κουμεντάκη επέστρεψε στο «λιμάνι» και τον Πειραιά έτοιμος να δώσει το 100% των δυνάμεών του προκειμένου να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο διεθνής ακραίος αναφερόμενος στην επιστροφή του στον Πειραιά δήλωσε «Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που θα φορέσω ξανά τα χρώματα του Oλυμπιακού. Ειμαι ενθουσιασμένος που για δεύτερη φορά μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω σε ένα οικείο περιβάλλον με ανθρώπους που γνωρίζω, εκτιμώ και σέβομαι. Επιστρέφω με όλα τα εφόδια, την γνώση και την εμπειρία από τη προηγούμενη θητεία μου, έτοιμος να δώσω το 100% για την ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη τους, ανυπομονώ να τους το ανταποδώσω και μαζί να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας!».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη. Ο διεθνής ακραίος (ημ. γέννησης 5/5/1993) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών. Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης επιστρέφει στο σύλλογό μας με τον οποίο κατέκτησε ένα Πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο το διάστημα 2018-20.

Προηγούμενες ομάδες:
2010-13 Εθνικός Αλεξανδρούπολης
2013-16 Ραβέννα (Ιταλία)
2016-17 Λούμπιν (Πολωνία)
2017 Ναντ (Γαλλία)
2017-18 ΠΑΟΚ
2018-20 Ολυμπιακός
2020-22 ΠΑΟΚ

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...