Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έπαιξαν για το μικρό Μάνο

Έπαιξαν για το μικρό Μάνο

Όλοι ήταν εκεί για να βοηθήσουν τον μικρό Μάνο. Στο κατάμεστο κλειστό του Μελεσών, έγινε την Τετάρτη συμβολικό φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην ομάδα γυναικών του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου και Επίλεκτης ομάδας γυναικών Ηρακλείου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του οκτάχρονου Μάνου Μαλλιωτάκη από το Χουδέτσι

Αμέσως μετά τον αγώνα, εκπρόσωποι της διοργανώτριας ομάδας Α.Ο.Π.ΓΡΥΠΑΣ συναντήθηκαν με τον πατέρα του μικρού, Μαρίνο Μαλλιωτάκη, του οποίου παρέδωσαν επιταγή.

Ο κ. Μαλλιωτάκης δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος για όλες τις δράσεις που έγιναν για την σωτηρία του παιδιού του και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την οικονομική άλλα πάνω από όλα για την ηθική υποστήριξη, από τα βάθη της καρδιάς του.

Ο μικρός Μάνος συνοδευόμενος από την οικογένεια του αναχώρησε νωρίτερα το απόγευμα για το Λονδίνο όπου και θα υποβληθεί σε θεραπεία λόγω μη εξειδίκευσης στην Ελλάδα.

Η διοργανώτρια ομάδα Α.Ο.Π.ΓΡΥΠΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση που ευχαριστεί ιδιαίτερα :

Τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκο Συριγωνάκη

Τις ομάδες Ο.ΠΕ.Ρ. ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου, Γ.Ε.Ηρακλείου, ΓΙΟΥΧΤΑ ,ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟ και τους προπονητές αυτών.

Την ΕΣΠΕΚ και ιδιαίτερα τον πρόεδρος της Κωστή Ψαρουδάκη

Την ΚΕΔΕΣΠΕΚ και ιδιαίτερα τους εθελοντές διαιτητές Βαγγέλη Καραπουλάκη, Γιάννη Αμαργιαννιτάκη και γραμματεία Παναγιώτα Κλιματσίδα

Τις Βικτώρια Τρέτσιακ και Κατερίνα Ψαραδάκη πιστοποιημένες από την Ερυθρό Σταυρό για την παρουσία τους.

Την Διοίκηση του Γυμναστηρίου Μελεσών και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων για την παραχώρηση της αίθουσας του Κλειστού.

Οι συνθέσεις των ομάδων είχαν ως εξής :

ΟΠΕΡ (Ντζαφέρης): Σαλούστρου, Παρασκάκη, Παπαδάκη, Κλεισιάρη, Αλεξίου, Κατερίνη, Λαγουδάκη, Τσελάνη, Ντεμάϊ, Πίσσα

Επίλεκτη Ομάδα Ηρακλείου (Χαλκιαδάκης, Μανολάκης): Δρακάκη, Μανολάκη, Γαραζανάκη (Άθλεση Ηρακλείου), Γεωργίλα, Πατραμάνη, Μαυρέα, Μπέμπη (Χεροννάσιος), Κατρατζή, Ανδρουλάκη (ΓΕ Ηρακλείου), Πάσχου, Παγωνίδου, Δασκαλάκη Μαρ., Σπηλιωτάκη, Δασκαλάκη Ματ. (Γιούχτας).