A2

Έπιασε κορυφή ο Άθλος Ορεστιάδας (pics)

Έπιασε κορυφή ο Άθλος Ορεστιάδας (pics)

Στην κορυφή του 1oυ υποομίλου του Β Ομίλου βρίσκεται ο Άθλος Ορεστιάδας μετά την επικράτησή του με 3-1 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Νίκος Σαμαράς»… Οι «βυσσινί» κατέκτησαν το τρίποντο στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής και πλέον οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Το αήττητο σερί του Απόλλωνα Καλαμαριάς σταμάτησε στον Έβρο και την Ορεστιάδα καθώς ο Άθλος φρόντισε να παρουσιαστεί καλύτερος και με το 3-1 να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο που τον φέρνει στην πρώτη θέση του 1ου υποομίλου στον Β όμιλο.

Το ντέρμπι κορυφής που φιλοξενήθηκε στον Έβρο τα είχε όλα… Πάθος, ένταση, δύναμη και όμορφες φάσεις με τους «βυσσινί» του Παναγιώτη Τσιακμάκη να πανηγυρίζουν στο τέλος μια σημαντική νίκη.

Ένα ντέρμπι που στα δύο πρώτα σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με το 26-24, αλλά τους «ροσσινέρι» να ισοφαρίζουν με το 25-27…

Ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική καθώς στο τρίτο σετ οι παίκτες του Άθλου ανέβασαν στροφές στην απόδοσή τους και με το 25-15 έκαναν εύκολα και γρήγορα το 2-1.

Με ψυχολογία και διάθεση να τελειώσουν με τρίποντο την αναμέτρηση οι Θρακιώτες φρόντισαν να ξεκινήσουν καλά και στο τέταρτο σετ, να πάρουν το προβάδισμα και με καθαρό μυαλό να τελειώσουν τις κρίσιμες μπάλες φθάνοντας στο 25-21 και με το 3-1 να κερδίσουν το χειροκρότημα των 250 φιλάθλων τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

FOTO -STORY

athlos-kalamaria-omadikh-2-17 athlos-kalamaria-panhgyrikh-17 athlos-kalamaria-file-17 athlos-kalamaria-pagkos-17 athlos-kalamaria-agonistikh-2-17 athlos-kalamaria-agonistikh-17 athlos-kalamaria-agonistikh-3-17 athlos-kalamaria-omadikh-17

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...