DARK ROOM

Έπιασε ξανά… μπάλα η Φραγκιαδάκη!

Έπιασε ξανά… μπάλα η Φραγκιαδάκη!

Μία υπέροχη έκπληξη πέριμενε στο σπίτι χθες την πρώην άσο της Θέτιδας, που στα 34α γενεθλιά της πήρε δώρο από τα παιδιά της την ομορφότερη τούρτα του κόσμου!

13521718_923632491081229_613680045_n

Στη μυρωδιά της σοκολατένιας… Μikasa η πρώην αρχηγός “εξιμπάστηκε” και δεν έλεγε να την “κόψει” με… τίποτα! Από τις 26 Απριλίου είχε να πιάσει μπάλα στα χέρια της… Όταν με τις συμπαίκτριές της πανηγύρισε στα Τρίκαλα τον τίτλο ανόδου της Θέτιδας, τηρώντας έτσι την υπόσχεσή της στον αείμνηστο Χρήστο Παπαθανασίου.

fragkiadaki_tourta 2

“Να θες να αγιάσεις και να μη σε αφήνουν τα “διαολάκια…” σκέφτηκε φυσώντας τα κεράκια, καθώς δεν πάει ούτε ένας μήνας που αποφάσισε να αποχωρήσει από τα γήπεδα, για να αφιερωθεί στην οικογένειά της. Είναι κι αυτός ο Βαγγέλης, ο άνδρας της, που την “ξεσηκώνει” κάθε μέρανα να πάνε για μπιτς βόλεϊ… Και να σου τώρα τα πιτσιρίκια… Για να θυμάται λέει, τη χρονιά που “έκοψε” το βόλεϊ!

“Λες τούτη τούρτα να’ ναι σημάδι απ’ το Θεό, να επιστρέψω στα γήπεδα…” άστραψε μια σκέψη σαν φλας στο μυαλό της Φραγκιαδάκη. Που’ σβησε όμως ως δια μαγείας, στα πρώτα γλυκά φιλιά και τις υπέροχες ευχές των δικών της. Στην αγάπη και την θαλπωρή που αισθάνεται καθημερινά και αποτελεί δικαίωση της απόφασής της.

Άλλωστε “μια φορά πρωταθλήτρια, ΠΑΝΤΑ πρωταθλήτρια”!!!

Η συντακτική ομάδα του Volleyplanet εύχεται στην Ηρακλειώτισσα μαμά “Χρόνια πολλά και Ευτυχισμένα” με μία εξαιρετικά αφιερωμένη μαντινάδα

“Είκοσι χρόνια στα τερέν
και πόσες αναμνήσεις
ω το παντέρμο τ’ όνειρο
που πρέπει να τ’ αφήσεις…”