ΔΙΕΘΝΗ

Επική ανατροπή με… ντουζίνα της Χαντάβα

Επική ανατροπή με… ντουζίνα της Χαντάβα

Με κορυφαία τη διεθνή μας άσο η Φλουμινένσε πανηγύρισε χθες μία δύσκολη, αλλά πολύτιμη εντός έδρας νίκη επί της Μπαουρού στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της βραζιλιάνικης Superliga και επέστρεψε στις επιτυχίες.

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ η “Φλου”  κατάφερε με 12 πόντους της Χαντάβα να “γυρίσει” το ματς και μπροστά σε περίπου 400 φίλους των “τρικολόρ” να φτάσει στο τάι μπρέικ σε μία “παλικαρίσια” νίκη με 3-2 (20-25, 25-21, 16-25, 27-25, 15-13), επί της ομάδας της Ολυμπιονίκη της “σελεσάο” “Μαρί” και της κορυφαίας λίμπερο, Μπρέντα Καστίγιο.

Με 12 πόντους (10/36 επ., 2 μπλοκ) η Ελληνίδα διεθνής, που μπήκε ως αλλαγή στο β’ σετ ήταν δεύτερη σκόρερ της ομάδας της, πίσω από την Καρβάλιο που είχε έναν περισσότερο από την Εύα, ενώ τοπ σκόρερ του αγώνα ήταν με 21 πόντους η “Ταισίνια” της Μπαουρού.

hantava 2  hantava 3

Μετά τον αγώνα η Χαντάβα περικυκλώθηκε από τους θαυμαστές της “Φλου”, που δεν σταμάτησαν να συγχαίρουν την Ελληνίδα διεθνή, που μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Με τη νίκη αυτή η “Φλου” πλασαρίστηκε στην 7η θέση της κατάταξης έχοντας 24 βαθμούς (8 νίκες, 8 ήττες).