Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επικίνδυνα «παιχνίδια» στη Νάξο

Επικίνδυνα «παιχνίδια» στη Νάξο

Μετά την αδυναμία εκλογής διοίκησης  στις τρεις γενικές συνελεύσεις του Πανναξιακού Α.Ο.Ν και το θέμα της ανόδου ή όχι του μπάσκετ, που έχει προκαλέσει ένα… μίνι διχασμό στη Νάξο, η ανησυχία για τη συμμετοχή ή οχι της ομάδας βόλεϊ φουντώνει και πάλι, καθώς νέα σενάρια, θέλουν τον αντιπρόεδρο της προηγούμενης διοίκησης και τον βασικό χορηγό της ομάδας να αποχωρούν από το βόλεϊ και να στηρίζουν εφεξής το τμήμα στίβου.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του καλού συνάδελφου της εφημερίδας “Κυκλαδική”, Νικόδημου Λιανού ” και τα όσα “πόσταρε” στο προφίλ του στο Facebook “οι εξελίξεις τρέχουν στα αθλητικά δρώμενα του νησιού. Γενική Συνέλευση σήμερα (σ.σ χθες) το απόγευμα στον Πανναξιακό ΑΟ (ποδόσφαιρο / στίβος) και η είδηση της ημέρας δεν ήταν η ανακοίνωση των εκλογών (28/06), αλλά η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι από επιχειρηματίες της Νάξου για ανάληψη των ηνίων του τμήματος στίβου.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πλάτωνας Τομπάς «έχω στα χέρια μου τρία σενάρια από δύο επιχειρηματίες του νησιού, τους κ. Βερώνη και Καπίρη, οι οποίοι αφήνουν το βόλεϊ και ενδιαφέρονται να αναλάβουν τις τύχες του στίβου. Το πρώτο σενάριο θέλει αυτόνομο τμήμα με αλλαγή ονόματος, παραπλήσιο του Πανναξιακού, κάτι σαν Πανναξιακός ΓΣ.

Το δεύτερο σενάριο θέλει να υπάρχει εντός του νυν σχήματος μία ανεξάρτητη διοίκηση που να λειτουργεί με διαφορετικό ταμείο και να υπάρχει ποσόστωση όσον αφορά τα έσοδα του συλλόγου και ένα τρίτο σενάριο που θέλει το στίβο του Πανναξιακού να συγχωνεύεται με τον Ναξιακό σε ένα νέο σύλλογο».

Το 3ο σενάριο αποκλείστηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα από τα μέλη της γενικής συνέλευσης και συζητείται μόνο το 2ο ουσιαστικά σενάριο με σημείο αναφοράς τη διαφορά που υπάρχει σχετικά με το ύψος του ποσοστού…”

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...