Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιμένει… ελληνικά η Πουατιέ με Βουλκίδη

Επιμένει… ελληνικά η Πουατιέ με Βουλκίδη

Η ελληνική παράδοση στην Πουατιέ καλά κρατεί, αφού μετά τους διεθνείς μας άσους Κοκκινάκη, Πέτρεα και ο Θεόδωρος Βουλκίδης ντυήθηκε στα “ασπρόμαυρα” της γαλλικής ομάδας.

O 25χρονος πρώην κεντρικός του πρωταθλητή Ολυμπιακού, που είχε μπει και στο στόχαστρο   του Φίλιππου Βέροιας, αποτελεί εδω και λίγες ώρες το τελευταίο φετινό απόκτημα της Πουατιέ, η οποία καλωσόρισε ήδη τον διεθνής μας άσο στις τάξεις της.

Για τον “Τεό” από το Αιγίνιο το γαλλικό πρωτάθλημα, από το οποίο αποτελούν πλέον παρελθόν, τόσο ο Πετρέας όσο και ο έτερος μπλοκέρ της ομάδας, ο Σλοβάκος Παγένκ που ντύθηκε στα ερυθρόλευκα του Πειραιά, θα είναι η πρώτη του εμπειρία στο εξωτερικό.

«Στην αρχή, του είπα ότι δεν ήταν η προτεραιότητά μου, αλλά ήταν έτοιμος να περιμένει και έπαιρνε ρίσκο », εξηγεί ο προπονητής της Πουατιέ, Brice Donat και συνεχίζει: “Μου άρεσε αυτό το ενδιαφέρον. Απέρριψε πολλές προσφορές από μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και μου έδειξε μια τεράστια επιθυμία να έρθει. Είναι “πεινασμένος” και πρέπει να το δείξει μαζί με τους άλλους δύο νέους κεντρικούς, Javier Concepcion και Gildas Prévert, οι οποίοι θα εναλλάσσονται. Είναι μόλις 25 ετών και έχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. ” εξήγησε ο Γάλλος τεχνικός που εξέφρασε την ικανοποιήσή του  από τις ικανότητες του διεθνούς μας στη επίθεση, στο μπλοκ, αλλά κυρίως από το μεγάλο του “όπλο”, το σερβίς του.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...