PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επεισοδιακή ανατροπή παραμονής για Αιγάλεω

Επεισοδιακή ανατροπή παραμονής για Αιγάλεω

Την παραμονή του στην Preleague εξασφάλισε το Αιγάλεω καθώς σε ένα συναρπαστικό όσο και επεισοδιακό παιχνίδι επικράτησε 3-2 του Πανιωνίου και ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά στέλνοντας τις «κυανέρυθρες» στο μπαράζ δεύτερης ευκαιρία κόντρα στον ΓΑΣ Μεσαρρά.

Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε το τρίτο παιχνίδι των play-out που φιλοξενήθηκε στο «Στ. Βενέτης» του Αιγάλεω καθώς «κυανόλευκες» και «κυανέρυθρες» πάλεψαν μέχρι τέλους για τη νίκη, με τις γηπεδούχες της Αγγελικής Αντωνιάδη να κάνουν την ανατροπή και να πανηγυρίζουν στο ταϊ-μπρεϊκ  την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, είχε πολλές ανατροπές, αλλά και ένταση αφού στο τέλος του δεύτερου σετ είχαμε ολιγόλεπτη διακοπή έπειτα από αντεγκλήσεις μεταξύ φιλάθλων του Αιγάλεω και του Πανιωνίου που έκανε εκρηκτική την ατμόσφαιρα. Ωστόσο η άμεση παρέμβαση των ψυχραιμότερών αλλά και της Αστυνομίας ήταν καταλυτική για την εκτόνωση της κατάστασης και η αναμέτρηση ξεκίνησε εκ νέου χωρίς προβλήματα.

aigaleo_panionios_play_out2

Ο Πανιώνιος με αποτελεσματικές επιθέσεις και καλό σερβίς μπήκε καλύτερα στον αγώνα και με το 25-15 έκανε εύκολα το 1-0 παγώνοντας τις γηπεδούχες.

Το Αιγάλεω βελτιώνοντας την υποδοχή του και την αποτελεσματικότητα του στην επίθεση παρουσιάστηκε καλύτερο στο δεύτερο σετ και μετά το 12-12 με ένα σερί έκανε το 19-15 και 22-17. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να ξαναμπεί στον αγώνα και μείωσε στο 24-23, όμως η Αρμάου έγραψε το 25-23 και το 1-1.

Η ένταση που δημιουργήθηκε στις εξέδρες οδήγησε στην ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, ωστόσο όταν αυτός ξεκίνησε ο Πανιώνιος έδειξε να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος από τις γηπεδούχες. Με το σερβίς και το μπλοκ οι «κυανέρυθρες» έφθασαν εύκολα στο 25-19 και το 2-1 και μια ανάσα από τη νίκη παραμονής.

Η συνέχεια του αγώνα όμως είχε διαφορετική εξέλιξη. Η Αντωνιάδη έχοντας περάσει βασική διαγώνια την Έφη Ιωάννου είδε τις αθλήτριές της να παίζουν καλύτερα και να βγάζουν πάθος και ψυχή είχε τον απόλυτο έλεγχο φθάνοντας στο 20-16. Οι φιλοξενούμενες με ένα σερί ισοφάρισαν σε 20-20 ωστόσο οι «κυανόλευκες» βρήκαν τις λύσεις στον φιλέ και με το 25-21 ισοφάρισαν σε 2-2.

Με την ψυχολογία υπέρ του, το Αιγάλεω κράτησε τον ρυθμό του και στο τέλος με το 15-9 έκανε την ανατροπή και το 3-2 που του χάρισε την παραμονή στην Preleague.

Το Αιγάλεω έσωσε την χρονιά, την ώρα που ο Πανιώνιος θα έχει μια ακόμη ευκαιρία για την παραμονή του κόντρα στην ομάδα του ΓΑΣ Μεσαρρά όπου με πλεονέκτημα έδρας θα ψάξει τις δύο νίκες που χρειάζεται στα τελευταία παιχνίδια των Play-out.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...