A2

Επιστράτευση Δήμητσα στη ΓΕΑ!

Επιστράτευση Δήμητσα στη ΓΕΑ!

Εντύπωση προκάλεσε ότι στο τελευταίο παιχνίδι της Γυμναστικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης για τον τρίτο όμιλο της Α2 Κατηγορίας, το περασμένο Σάββατο στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Μακεδονικό, δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα ως προπονητής, ο Ιπποκράτης Δήμητσας!

Ο Δήμητσας που έχει περάσει στο παρελθόν από τη ΓΕΑ, ειναι σταστιστικολόγος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πρώτος προπονητής στη Νίκη Αλεξανδρούπολης που παρέμεινε στην Α2 γυναικών, επιστρατεύτηκε στα τελευταία παιχνίδια απο τη ΓΕΑ, αφότου δεν είχε άλλες υποχρεώσεις  με τη γυναικεία ομάδα της Νίκης.

Έτσι λοιπόν στα τελευταία ματς της ΓΕΑ στον τρίτο όμιλο της Α2 και αφού προηγήθηκε αίτημα της ομάδας προς την διοίκηση της Νίκης, ο  Δήμητσας πλαισίωσε με την εμπειρία του στον πάγκο τον Ηλία Κρεούζη, ο οποίος κοουτσάρει από την αρχή της σεζόν το σύλλογο της Αλεξανδρούπολης.  Για την ιστορία η ακριτική ομαδα παρέμεινε στην κατηγορία στην 8η θέση με 32 βαθμούς.

Πηγή: thrakisports.gr

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...