Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστρέφει… διπλός ο Άρης από Κύπρο

Επιστρέφει… διπλός ο Άρης από Κύπρο

Με δύο νίκες επί της νταμπλούχου Κύπρου επιστρέφουν οι “κίτρινες” από τη Λεμεσό στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης, μετά τη σαββατιάτικη νίκη του με 3-2 σετ, επικράτησε και στο δεύτερο ματς του Απόλλωνα Λεμεσού με το ίδιο σκορ και ολοκλήρωσε τα δυνατά φιλικά προετοιμασίας στη Μεγαλόνησο.

Σε ένα ματς, που είχε πολλά παρόμοια στοιχεία με το χθεσινό η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που αγωνίστηκε ξανά χωρίς την Βραζιλιάνα αρχηγό της, Καετάνο Τζου, αν και βρέθηκε να χάνει την Κυριακή με 2-0 από την ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη κατάφερε να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Έβγαλε την αντίδραση που χρειαζόταν και κερδίζοντας τα τρία επόμενα σετ έφτασε μετά από ένα ακόμη δραματικό παιχνίδι στη νίκη.

Πέρα όμως από το αποτέλεσμα των δύο φιλικών, το σημαντικότερο ίσως από την επίσκεψη του Άρη στην Κύπρο, είναι οι “δεσμοί φιλίας” που δημιουργήθηκαν με τους ανθρώπους του Απόλλων Λεμεσού.  Όπως μάλιστα γράφτηκε χαρακτηριστικά στη σελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης “η φιλοξενία τους ήταν άριστη και η συνεργασία των  ομάδων στο μέλλον δεδομένη. Εις το επανιδείν…
Υγ. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον προπονητή του Απόλλωνα, Γιάννη Γιαπάνη και τον Ζένονα Σεβέρη για την βοήθεια τους”.

Στο σημερινό φιλικό η μοναδική αλλαγή του Δημήτρη Σολκίδη σε σχέση με το σαββατιάτικο ματς ήταν ότι ξεκίνησε στο βασικό σχήμα η Καραφουλίδου, αντί της Πήττα: Πεσόα, Αλεξάκου,Γουγούση, Κωνσταντινίδου, Νίκιτς, Καραφουλίδου, λίμπερο η Κελεσίδου, Πήττα, Σταματίου, Χαραβελούλη, Χίτζιου (λ).

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...