Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστρέφει δριμύτερη η Κις

Επιστρέφει δριμύτερη η Κις

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω μητρότητας η Κάταλιν Κις σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Volleyplanet  εξετάζει πολυ σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής της στα γήπεδα.

Η 36χρονη πρώην αρχηγός και νταμπλούχος του Ολυμπιακού, λοιπόν έπειτα από ένα ένα διάστημα απουσίας μερικών μηνών, που ασφαλώς ήταν οι σημαντικότεροι της ζωής της, αφού έγινε μητέρα ενός γλυκύτατου αγοριού, είναι αποφασισμένη και έτοιμη να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα και στις διακρίσεις.

No 672531

Επειδη λοιπόν η πρωταθλήτρια από την Ουγγαρία θέλει να συνεχίσει ακριβώς από το ίδιο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που σταμάτησε, εδώ και ένα μήνα περίπου έχει ξεκινήσει εντατικές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του τεχνικού του ΓΣ Χαλανδρίου και πρώην μέλους του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Στέλιου Ατσιδάφτη, ενώ, τις ώρες που δεν κολυμπάει στο κολυμβητήριο του Α.Ο Πεντελικού,  γυμνάζεται συχνά στο “Performance 22” υπό την εποπτεία του Κώστα Χατζηχρήστου.

Παράλληλα όμως με την επιμέλεια που δείχνει για την καλή της αγωνιστική κατάσταση, ενδιαφέρεται και για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. Συγκεκριμένα έχοντας συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγγραφα, η Κις έχει καταθέσει αίτηση πολιτογράφησης και περιμένει την έκδοση της απόφασης, που μετά από θητεία σε 5 διαφορετικές ομάδες (Ηρακλή Κ, Κτησιφώντα, Πανιώνιο, ΑΕΚ, Ολυμπιακό) ως ξένη, θα της δώσει το δικαίωμα να αγωνιστεί για πρώτη φορά να αγωνιστεί ως Ελληνίδα.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...