ΔΙΕΘΝΗ

Επιστρέφει Ελλάδα ο Τζούριτς – Σενάρια για «τίτλους τέλους» σε Βερόνα

Επιστρέφει Ελλάδα ο Τζούριτς – Σενάρια για «τίτλους τέλους» σε Βερόνα

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι τις προσεχείς μέρες ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, που μετά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ολοκλήρωσε άδοξα τη φετινή σεζόν στη Βερόνα, με κάποια ιταλικά δημοσιεύματα να αφήνουν υπονοούμενα πως αποτελεί πλέον παρελθόν και τους “τζιαλομπλού” να τα διαψεύδουν.

Ο Δημήτρης Τζούριτς, πήγε χθες  στην προπόνηση της ομάδας και χαιρέτησε τον προπονητή, Νίκολα Γκρμπιτς και τους συμπαίκτες του, καθώς τέλη Μαρτίου θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Πριν προλάβει όμως να φύγει από την Ιταλία, γράφτηκε στον ιταλικό Τύπο πως  δεν αποκλείεται ο διεθνή μας άσος μαζί με το πέσιμο της αυλαίας της φετινής σεζόν να ολοκληρώσει και την περιπέτειά του στην πόλη του “Ρωμαίου και της Ιουλιτέας”.

“Σενάρια”, που έσπευσε ωστόσο να διαψεύσει ο γενικός διευθυντής της ομάδας Αντζιολίνο Φριγκόνι λέγοντας τα εξής: “Ο Μίταρ δεν μπορεί να προπονηθεί επειδή έχει μία μυική καταπόνηση. Για αυτόν ήταν μια δύσκολη σεζόν και είπαμε: τι νόημα έχει να μένει εδώ, να σκέφτεται την επιτυχία και να υποφέρει, να βλέπει τους συμπαίκτες του να προπονούνται και να αγωνίζονται, ενώ ο ίδιος, παρά την τρελή επιθυμία που έχει, δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο; Δεν κάνει τίποτα άλλο, από το να βασανίζει τον εαυτό του για ότι του συνέβη. Το παιδί υποφέρει πολύ και γι ‘αυτό προτείνουμε να κάνει ένα διάλειμμα, να χαλαρώσει και να επιστρέψει αργότερα” υποστήριξε ο γενικός διευθυντής της Βερόνα.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...