Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστρέφει η όμορφη «Μπίμπι»

Επιστρέφει η όμορφη «Μπίμπι»

Η πρώην διεθνής άσος της Κροατίας, Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς ετοιμάζεται να πασάρει και πάλι στα ελληνικά γήπεδα, όπου τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα “χρώματα” του ΓΣ Ηλιούπολης.

Έπειτα λοιπόν από δύο χρόνια απουσίας από την Α1 Γυναικών για προσωπικούς λόγους, η όμορφη «Μπίμπι», σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, επιστρέφει μάλλον δριμύτερη στην ενεργό δράση. Στη νέα ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη, που κάποιες φήμες την ήθελαν να αποχωρεί από το σύλλογο που έχει αφήσει ανεξίτηλη τη “σφραγίδα” της, η έμπειρη πασαδόρος θα αποτελέσει τον φετινό “εγκέφαλο”της Ηλιούπολης.

“Κολώνα” στο πλευρό της πρώην άσου του Ηρακλή Κηφισιάς και Βριλησσίων θα είναι, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, η έμπειρη κεντρική Νατάσα Μαρκοπούλου, που μάλλον έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση, όπως “κλεισμένες” θα πρέπει να θεωρούνται και οι Σεβαστή Μπανίκα (ακραία), Καπέλλου Ευαγγελία (κεντρική).

Παράλληλα στο μυαλό της Δήμητρας Λυκογιάννη, που εναρμονισμένη στο κλίμα των ημερών… διαπραγματεύεται και την παραμονή της Μαρίνας Αργυροπούλου (ακραία/λίμπερο) είναι η απόκτηση μιας ακόμη ξένης ακραίας, ενώ η Ελληνίδα τεχνικός, που συνεχίζει και σήμερα στις προπονήσεις, θα δουλέψει με στόχο να αξιοποιήσει κάποιες νεαρές ταλαντούχες αθλήτριες, από το “νέο αίμα” του συλλόγου.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...