A2

Επιστρέφει «πλατεία» η Παπαδάκη

Επιστρέφει «πλατεία» η Παπαδάκη

Έπειτα από 12 χρόνια η Μαρία Παπαδάκη επιστρέφει στην Πλατεία, καθώς τη νέα χρονιά θα ενισχύσει και πάλι την προσπάθεια του Πανιωνίου στην Α2…

Την απόκτηση της Μαρίας Παπαδάκη από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε ο Πανιώνιος ο οποίος ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά στην Α2.

Μετά τη συμφωνία η Μαρία Παπαδάκη ως «κυανέρυθρη» εκ νέου δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ξαναπαίξω στον Πανιώνιο, μετά το 2003, που ήταν η πρώτη μου μεταγραφή. Πάντα θυμάμαι την ομάδα με αγάπη, γιατί πέρασα πολύ όμορφες στιγμές. Γι’ αυτό και νιώθω μεγάλη χαρά για την πρόταση που μου έγινε. Είμαι σίγουρη ότι με σκληρή δουλειά και θέληση, θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Μαρία Παπαδάκη. Η 33χρονη λίμπερο, την σεζόν που πέρασε, αγωνίστηκε στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με τον οποίο και πέτυχε την άνοδο στην Α1».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...