Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιστρέφουν οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Επιστρέφουν οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας θα κινείται από την Πέμπτη ο Ολυμπιακός καθώς στην διάθεση του Φερνάντο Μουνιόθ απο αύριο θα τεθούν και οι διεθνείς Πετρέας, Κοκκινάκης, Στιβαχτής, Κουμεντάκης, Βουλκίδης, Παπαλεξίου και απο Παρασκευή θα είναι στο Ρέντη και ο Τερβαπόρτι.

Το ταϊμ-αουτ για τους «ερυθρόλευκους» διεθνείς τελειώνει σήμερα και απο αύριο αναμένονται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας στο Ρέντη.

Εκεί όπου ο Φερνάντο Μουνιόθ θα τους υποδεχθεί και θα τους υπολογίζει εν όψει των φιλικών προετοιμασίας που θα ξεκινάνε από την Παρακευή και το Σάββατο κόντρα στους Ρουμάνους της Ντιναμό Βουκουρεστίου

Μετά το… «ξεμούδιασμα» κόντρα στους Ρουμάνους, ο Ολυμπιακός στις 4 και 5 Οκτωβρίου θα μεταβεί στο Παρίσι προκειμένου να συμμετάσχει στο Διεθνές τουρνουά της Pari, μαζί με τη Ναντ και Βερόνα, ενώ στις 9 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά στο Ζηρίνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» :

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
17:00 Ολυμπιακός-Ντιναμό Βουκουρεστίου
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου
17:00 Ολυμπιακός-Ντιναμό Βουκουρεστίου

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ-ΠΑΡΙΣΙ

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου
18:30 Paris Volley-Nantes Reze
21:30 Oλυμπιακός-Verona

Σάββατο 5 Οκτωβρίου
17:30 Μικρός Τελικός
20:30 Μεγάλος Τελικός

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου
17:00 Κηφισιά-Ολυμπιακός

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...