Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστρέφουν Τσοχατζή, Καββαθά

Επιστρέφουν Τσοχατζή, Καββαθά

Κοντά στην απόκτηση της Μαρίνας Τσοχατζή βρίσκεται η ΑΕΚ που σιγά σιγά αρχίζει να κλείνει τα κενά στο ρόστερ της ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και η Άννα Καββαθά.

Η Μαρίνα Τσοχατζή αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ καθώς όπως αναφέρει το enwsi.gr η συμφωνία της με την διοίκηση της Ένωσης θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη.

Ουσιαστικά η Τσοχατζή επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά από δύο χρόνια και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην ομάδα αφού προορίζεται για βασική.

Η Τσοχατζή ήρθε στην ΑΕΚ στις 17 Ιουλίου 2012 και αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα, πίσω από την Αθηνά Παπαφωτίου. Στη συνέχεια ήταν από τις στυλοβάτριες της ανόδου της Σαντορίνης στην Α1 και τα πρώτα της βήματα τα έκανε στη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή, όπου ήταν από τα «πρώτα ονόματα». Πέρυσι αγωνίστηκε στον Παγγεραγωτικό της Μυτιλήνης, στην Α2 γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρη» διοίκηση όμως δεν σταματά στην Τσοχατζή καθώς κοντά σε συμφωνία βρίσκεται και η Άννα Καββαθά.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και φαίνεται ότι τα πάντα τελείωσαν και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα.

Η έμπειρη κεντρικός μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει από την Σαντορίνη και θα ξαναφορέσει τα «κιτρινόμαυρα» δίνοντας δύναμη και ποιότητα στον φιλέ.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...