ΔΙΕΘΝΗ

Επιστροφή Μπόμπι στην Εθνική

Επιστροφή Μπόμπι στην Εθνική

Η περσινή χρονιά για τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ  μπορεί να ήταν από τις χειρότερες της καριέρας του καθώς ο τραυματισμός του στον ώμο τον άφησε εκτός, ωστόσο η φετινή ξεκινά με τις καλύτερες των προϋποθέσεων καθώς ο Βούλγαρος διαγώνιος βρίσκεται στις επιλογές του  Πλάμεν Κονσταντίνοφ.

Όσο άσχημη ήταν η περσινή χρονιά για τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ, άλλο τόσο καλή δείχνει να είναι η  φετινή.

Ο «Μπόμπι» έχει  ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο, έκλεισε στην Κοστάντζα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του και παράλληλα βρίσκεται στις επιλογές του  Πλάμεν Κονσταντίνοφ για την Εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή  της Εθνικής ομάδας Στέφαν Τσολάκοφ ο Βούλγαρος διαγώνιος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και έτσι θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 15 Αυγούστου όπου και ορίστηκε η επίσημη πρώτη.

Μια σημαντική  ημερομηνία για τον Μπόγιαν Γιορτνάνοφ καθώς επιστρέφει στην εθνική ομάδα έπειτα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008.

Την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα των «εκλεκτών» του  Πλάμεν Κονσταντίνοφ που θα έχει μαζί του για την προετοιμασία της Βουλγαρίας εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.