ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Επιστρέφει στον ΠΑΟ ο Χατζηαντωνίου: «Το οφείλουμε στην ιστορία του συλλόγου»

Επιστρέφει στον ΠΑΟ ο Χατζηαντωνίου: «Το οφείλουμε στην ιστορία του συλλόγου»

Ο  Άκης Χατζηαντωνίου θα ντυθεί και πάλι στα πράσινα, μόνο που αυτή τη φορά επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ως προπονητής και η ευθύνη -όπως αποκλειστικά δήλωσε στο Volleyplanet- είναι μεγάλη!

Επί 11 χρόνια ο “Χασίντο” ήταν από τους βασικούς συντελεστές του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, πανηγυρίζοντας πολλές διακρίσεις. Πλέον, ο Άκης Χατζηαντωνίου, μετά τη θητεία του στους πάγκους της γυναικείας ομάδας της Ίριδας Νέας Σμύρνης, Κολλεγίου, Σύρου και γυναικών και κορασίδων του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, επιστρέφει στη Λεωφόρο από ένα άλλο πόστο, καθώς θα είναι ο νέος προπονητής των νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων των πράσινων.

Χατζηαντωνίου: «Να παράξουμε έργο»

Ο “Χασίντο” μιλώντας αποκλειστικά στο Volleyplanet: «Ήμουν θετικός στο κάλεσμα του Παναθηναϊκού και είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά… Ασφαλώς σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες αισθάνομαι το φορτίο αυτό πιο βαρύ, κάτι που έχει να κάνει με τη νέα εποχή στο σύλλογο και τη νοοτροπία που θέλει να περάσει η νέα διοίκηση.

Αυτή τη στιγμή το τμήμα είναι λίγο πίσω σε υποδομές, αλλά είμαι βέβαιος πως με τη βοήθεια και της Σοφίας Αγγελάκη, ενός άλλου ιστορικού μέλους της οικογένειας του Παναθηναϊκού, θα καταφέρουμε να παράξουμε έργο. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στην ιστορία του συλλόγου και στη διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου, που μας εμπιστεύτηκε.

Θα είναι σίγουρα ευχής έργον να καταφέρουμε να βγάλουμε μια δύο παίκτριες που στο μέλλον θα στελεχώσουν την ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά το σημαντικότερο είναι ο σύλλογος να παράγει αθλήτριες με σοβαρή αθλητική νοοτροπία, ώστε ως Παναθηναϊκός να μπορεί να τροφοδοτεί τα επόμενα χρόνια τον ελληνικό αθλητισμό με αθλήτριες που θα μπορούν να προσφέρουν στο άθλημα που υπηρετούμε” τόνισε με αισιοδοξία στο Volleyplanet ο νέος προπονητής των αναπτυξιακών τμήματων και υποδομών του “τριφυλλιού”.