Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιστροφή Φλαούνα στην ΑΕΚ

Επιστροφή Φλαούνα στην ΑΕΚ

Μετά από μερικούς μήνες απουσίας ο 43χρονος τεχνικός Άκης Φλαούνας επιστρέφει στον πάγκο της ΑΕΚ σε μία δύσκολα χρονικά στιγμή για την ομάδα με την οποία πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση του ιστορικού League Cup “Νίκος Σαμαράς” μέσα στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης, “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”. Ο πρώτος Έλληνας τεχνικός θα διαδεχθεί τον Αργεντίνο προπονητή Χόρχε Ελγκέτα, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν.

Σήμερα πάντως ο Ελγκέτα, ο οποίος εδώ και λίγα 24ωρα είχε μείνει με απλήρωτο τηλέφωνο και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει ούτε με τους αθλήτές του, ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση για τη διακοπή της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους”. Ωστόσο, θα δώσει το παρών στις 13.00 στο κλειστό της Γλυφάδας, όπου ο Ανδρέας Ανδρεάδης σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσει ανοικτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και πολύ καιρό οι αθλητές της “Ενωσης”.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Άκης Φλαούνας, που πέρασε στην ιστορία της Α1 Ανδρών ως ο πρώτος «υπηρεσιακός» προπονητής που κατακτά τίτλο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως άνθρωπος ειδικών αποστολών, αφού η πρώτη φορά που ανέλαβε να βγάλει τα… κιτρινόμαυρα κάστανα από τη φωτιά ήταν όταν ως συνεργάτης του Γιώργου Κλαρούδα στον πάγκο της ΑΕΚ, ανέλαβε τις τύχες της ομάδας  στις 21 Ιανουραίου 2014 που παραιτήθηκε ο α’ προπονητής και κατάφερε να διαχειριστεί επιτυχώς την κρίση που έπληξε και τότε την “Ένωση”.