Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιστροφή Σπυριούνη σε Κηφισιά

Επιστροφή Σπυριούνη σε Κηφισιά

Στην Κηφισιά και την Volleyleague επιστρέφει ο Κυριάκος Σπυριούνης ο οποίος μετά την περσινή σύντομη παρουσία του στον Κέρκη Σάμου συμφώνησε με τους «κυανόλευκους» των Βορείων προαστίων και θα ενισχύσει την φετινή τους προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Κυριάκος Σπυριούνης ξαναφορά τα «κυανόλευκα» της Κηφισιάς και συνεχίζει την καριέρα του στο Ζηρίνειο.

Με αφορμή την επιστροφή του στην Κηφισιά ο νεαρός διεθνής ακραίες δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα αγωνιστώ και πάλι με τη φανέλα της Κηφισιάς. Ήταν κάτι το οποίο επιθυμούσα τόσο εγώ όσο και η ομάδα και ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στο Ζηρίνειο για την έναρξη της προετοιμασίας».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Σπυριούνης τόνισε: «Με ικανοποιεί το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας με γνωρίζει και με εμπιστεύεται. Επίσης είναι σημαντικό ότι προπονητής είναι ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος έχει δίπλα του ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο. Θέλω να αγωνιστώ ξανά στο υψηλότερο επίπεδο και να πετύχουμε με τους συμπαίκτες μου τους στόχους μας.
Ασφαλώς και η ευρωπαϊκή συμμετοχή είναι σημαντική, καθώς θα βρούμε απέναντι μας έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Γαλατάσαραϊ. Από αυτούς τους αγώνες μόνο όφελος μπορούμε να έχουμε».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κυριάκο Σπυριούνη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

O 26χρονος ακραίος επιστρέφει στους «κυανόλευκους» μετά από δύο χρόνια και συγκεκριμένα την περίοδο 2020-21. Σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Σπυριούνης αγωνίστηκε στην ομάδα των βορείων προαστίων για τρεις περιόδους (2018-19 έως και το 2020-21).

Προηγούμενες ομάδες:
2022-23 Κέρκης Σάμου
2021-22 Μίλωνας
2018-21 ΑΟΠ Κηφισιάς
2017-18 Εθνικός Πειραιώς
2016-17 Ηρακλής Χαλκίδας
2012-16 Μίλωνας

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...