Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιστροφή στη δράση για Ολυμπιακό με εξ αναβολής στη Νέα Σμύρνη

Επιστροφή στη δράση για Ολυμπιακό με εξ αναβολής στη Νέα Σμύρνη
Στη Νέα Σμύρνη ο Μίλωνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής αγώνα της 12ης αγωνιστικής ( 8/3, 18:00, Live Streaming V.L. Διαιτητές: Πρέντζας, Βελώνης) με τους ερυθρόλευκους να επιστρέφουν στη δράση μετά από την 20ήμερη ταλαιπωρία εξαιτίας του κορονοϊού που ‘χτύπησε’ την ομάδα.

Στην αποστολή του Μίλωνα μετέχει ο Γιώργος Δρογκάρης ο οποίος επίσης ξεπέρασε τον κορονοϊό ενώ στόχος για την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα μέσα στην 8αδα.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ξέρουμε επίσης πως προέρχεται από μία μεγάλη αποχή λόγω covid και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλευτούμε ότι μας δώσει ο Ολυμπιακός. Το παιχνίδι δεν εξαρτάται από την δική μας απόδοση. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε αξιοπρεπείς και ανταγωνιστικοί. Θα χαρούμε να δούμε και πάλι τον καλό φίλο Ανδρέα Ανδρεάδη έστω και σαν αντίπαλο».

Ο Ολυμπιακός μετά από περίπου ένα 20ημερο επιστρέφει στη δράση ενώ εκτός πλάνων του τεχνικού του Ολυμπιακού, Δημήτρη Καζάζη βρίσκεται ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μετά από όλο αυτό που έχει συμβεί. Έχω εμπιστοσύνη στους αθλητές  μου και πιστεύω ότι με συγκέντρωση και πολύ μεγάλη προσπάθεια θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτό το δύσκολο εμπόδιο του Μίλωνα, μια ομάδα που παίζει ελεύθερα και τώρα τελευταία παίζει καλά. Πιστεύω ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Εύχομαι σε όλους να είναι καλά και να κυλήσουν όλα κανονικά και πάνω από όλα με υγεία».

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ανέφερε: «Μετά από 20 ημέρες απουσίας από τους αγώνες, δίνουμε το πρώτο ματς. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί ο Μίλωνας στην έδρα του έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό και έχει παίξει πολύ καλά με τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει. Είναι το πρώτο ματς μετά από την περίοδο που περάσαμε με τα κρούσματα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πάμε για μια καθαρή νίκη και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βρίσκει τα πατήματά της και θα παίζει καλύτερα, όπως έπαιζε πριν τον COVID».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...