Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστροφή στις νίκες για το Μαρκόπουλο

Επιστροφή στις νίκες για το Μαρκόπουλο

Ανάλυσε το

Με πολύ καλή εμφάνιση το Μαρκόπουλο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 3-0 Αίαντα Ευόσμου στα Μεσόγεια και έκλεισε με θετικό πρόσημο την παρουσία του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. 

Ο ΑΟΜ ήταν πολύ καλός στην τακτική του με τον Αίαντα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. 

Στο πρώτο σετ, με τη Μερκάντο να πιέζει με τα σερβίς της από το 6-6 οι γηπεδούχες έχτισαν μια πρώτη διαφορά στο 11-6. Ο Αίαντας προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ (19-16) αλλά ο ΑΟΜ έκανε το 1-0 με 25-17.

Στο δεύτερο σετ, η Φακοπουλίδου ήταν αυτή που πίεσε την υποδοχή των φιλοξενουμένων από το σερβίς για ένα γρήγορο 5-0. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη είχε καθαρό μυαλό και αποτελεσματικότητα στην επίθεση (14-4, 20-7) και έκανε το 2-0 με 25-10.

Ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ με τη διαφορά να ανοίγει στο +8 (19-11) για την τελική επικράτηση του Μαρκόπουλου με 3-0 σετ και 25-18.

Τάδε έφη…

Γιάννης Νικολάκης: «Υπήρχε ένα άγχος πριν τον αγώνα γιατί η ομάδα προερχόταν από δυο αρνητικά αποτελέσματα με Νάξο και Άρη, παρόλα αυτά η ομάδα σήμερα ήταν αρκετά συγκεντρωμένη και βγήκε όλο το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει για μια ομάδα σαν τον Αίαντα που ειναι πολυ επικίνδυνος και δίκαια βρισκεται στη θέση που βρισκεται».

Ηλίας Ζαλασταθιάδης: «Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει κάτι να πούμε, ήταν η χειρότερη μας φετινή εμφάνιση και ήρθε σε μια περίοδο που δεν έπρεπε, τον τελευταίο καιρό η ομάδα έπαιζε αρκετά καλα. Οι βαθμοί που μαζέψαμε στον πρώτο γύρο μας επιτρέπουν να κοιτάμε λίγο παραπάνω και ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε μερικούς».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 25-17, 25-10, 25-18

Οι συνθέσεις:
Μαρκόπουλο (Νικολάκης): Δικαιούλια, Σόουζα, Μερκάντο, Κλέιν, Φακοπουλίδου, Διάλλα, Ιακωβίδου λ./, Νικολογιάννη,
Αίας (Ζωλασταθιάδης): Ξανθοπούλου, Ανδρονικίδου, Κλίβελαντ, Τζούριτς, Κλέπκου, Κούση Σωτήρογλου λ./, Αποστολίδου, Βλάχου, Αποστολίδου

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...