Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιστροφή στο πρωτάθλημα

Επιστροφή στο πρωτάθλημα
Επιστροφή στη δράση και στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, με τον Κυπελλούχο Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Πορφύρα για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής (7/3, 18.00).
Τα κεφάλια μέσα για τις «ερυθρόλευκες» που στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα αλλά κυρίως στην Ευρώπη, αφού το ματς με τον Πορφύρα θα είναι το “ζέσταμα” ενόψει της προετοιμασίας τους για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup απέναντι στην Κράσνονταρ (14/3).
Ο Πορφύρας, στο διάστημα της διακοπή του πρωταθλήματος, πραγματοποίησε φιλικό με την ΑΕΚ, στο οποίο νίκησε με 4-0 και θέλει να σταθεί ανταγωνιστικά μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η Μαρία Νομικού μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση στο osfp.gr, σχολίασε: «Προερχόμαστε από την κατάκτηση του Κυπέλλου, το οποίο ωστόσο αφήνουμε πίσω μας αφού τώρα μπαίνουμε στην πιο καθοριστική καμπή της σεζόν. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και την Ευρώπη και αρχής γενομένης από το ματς με τον Πορφύρα θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες και με τη σοβαρότητα που έχουμε δείξει μέχρι τώρα».
Ο κόουτς του Πορφύρα, Βασίλης Πανδής είπε: «Κάθε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μία γιορτή για το πειραϊκό βόλεϊ. Αυτή η γιορτή θα είναι ακόμα πιο όμορφη γιατί συμπίπτει με την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Challenge Cup και την κατάκτηση του κυπέλλου στη Σαντορίνη. Του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτές τις επιτυχίες. Ας ελπίσουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος».