Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνος

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνος

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό είναι το φύλλο αγώνος που έκλεισαν οι διαιτητές του 3ου ημιτελικού στην Κυψέλη καθώς καταγράφονται οι ρίψεις αντικειμένων που οδήγησαν στην 5λεπτη διακοπή του ντέρμπι… Κίνδυνος τιμωρίας και για τον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Αχιλλέα Τζίκα για τις διαμαρτυρίες προς τον Κώστα Βουδούρη.

Τα όσα έγιναν στην διακοπή του ταϊ-μπρέϊκ αλλά και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνονται στο φύλλο αγώνος που συνέταξαν οι διαιτητές της αναμέτρησης Δελικωστίδης και Βουδούρης.

Το διαιτητικό δίδυμο του ντέρμπι κατέγραψαν τόσο τις ρίψεις αντικειμένων από πλευράς οπαδών του Παναθηναϊκού, αλλά και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του τιμ μανατζερ του ΠΑΟΚ προς τον δεύτερο διαιτητή του αγώνα Βουδούρη.

Συγκεκριμένα στο φύλλο αγώνος αναφέρει πως «Στο 9-9 του 5ου σετ ερίφθησαν στον αγωνιστικό χώρο ένα μεγάλο και ένα μικρό κουτάκι μπύρας, δύο μικρά μπουκαλάκια νερού, ένα μεγάλο μπουκάλι νερού, αλλά και ένα μικρό κομμάτι ξύλο.

Υπήρξε 5λεπτη διακοπή του αγώνα για τον καθαρισμό του γηπέδου και τις προειδοποιήσεις από την μικροφωνική εγκατάσταση»,  ενώ λίγο πιο κάτω αναφέρει «Μετά την λήξη του αγώνα 5 με 10 οπαδοί προσπάθησαν να μπούνε  στο γήπεδο, οι οποίο όμως γρήγορα απωθήθηκαν από τις ομάδες περιφρούρησης του Παναθηναϊκού».

Παράλληλα στο φύλλο αγώνος αναφέρεται και το επεισόδιο στην γραμματεία μεταξύ του Αχιλλέα Τζίκα και του κώστα Βουδούρη.

Συγκεκριμένα τονίζεται πως «Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Τζίκας ήρθε στην γραμματεία και απευθυνόμενος προς τον Β διαιτητή τον έβρισε λέγοντάς τον «…..» και «…..».

Μάλιστα οι διαιτητές κατέγραψαν και την ένταση που υπήρξε στα αποδυτήρια των διαιτητών μεταξύ του Αχιλλέα Τζίκα με τον Στέφανο Βασιλειάδη.

Ένα επεισόδιο που είχε συνέχεια και εκτός αποδυτηρίων αφού οι δύο παράγοντες λίγο έληξε να πιαστούν στα χέρια ανταλλάσσοντας «φιλοφρονήσεις» και….«λόγια αγάπης».

Ωστόσο με την παρέμβαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αλλά και του προέδρου του ΠΑΟΚ Γιώργου Ανδρέου τα πνεύματα ηρέμησαν και έληξε ο συναγερμός όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο εκείνη την ώρα.