A2

Επιβεβαίωση για Χριστοδούλου στη Θέτιδα

Επιβεβαίωση για Χριστοδούλου στη Θέτιδα

Την απόκτηση της ακραίας Χρυσάνθης Χριστοδούλου, ανακοίνωσε η Θέτις Βούλας και επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του volleyplanet πριν απο ένα μήνα (23/6) που είχε προαναγγείλει την μετακίνηση της 24χρονης Κρητικιάς.

Η Χριστοδούλου που έχει περάσει από την Άρτεμις Κορυδαλλού, τον Πανελλήνιο κ την ΑΘΛΕΣΗ, ΓΑΣ Μεσσαράς, θα συναντήσει την φίλη της Ζωή Τουρνάκη, με την οποία ήταν μαζί από το 2009-2012 στην Άρτεμις. Με τη Θέτιδα που στοχεύει στην Α1 έχουν συμφωνήσει η πρώην διεθνής του ΠΑΟ, Ελενη Φραγκιαδάκη και η κεντρική Αννα Φωτεινού.

Η ανακοίνωση για Χριστοδούλου:

«Ο Α.Σ.ΠΕ. ΘΕΤΙΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Χρυσάνθης Χριστοδούλου, την οποία καλωσορίζει στην οικογένειά του. Θεωρούμε σίγουρο ότι η εξαιρετική αυτή αθλήτρια θα ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα μας και ότι από κοινού με τις λοιπές και εξίσου εξαιρετικές συναθλήτριές της θα συμβάλλει ενεργά στην επίτευξη των στόχων της Θέτιδας.»

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...