BEACH VOLLEY

Επόμενη στάση… Μάταλα!

Επόμενη στάση… Μάταλα!

Ο υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων beach volley, και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Νεκτάριος Χαλβατζής, μετά την ολοκλήρωση του 2ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Χωριό της Ειρήνης, στην Καρδία Θεσσαλονίκης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το υψηλό θέαμα του τουρνουά.

Ο κ. Χαλβατζής αρχικά ανέφερε: «Οι αθλητές ήταν ευχαριστημένοι από το τουρνουά και θέλουμε να ευχαριστούμε το «Avant Garde Sports Club» για τη συνδιοργάνωση. Θεωρώ ότι έγιναν πολύ ωραίοι αγώνες, που προσέφεραν υψηλού επιπέδου θέαμα στους φίλους του beach volley. Πολλές νέες ομάδες της Θεσσαλονίκης και αθλητές από τα αναπτυξιακά της ΕΟΠΕ κατάφεραν και έφτασαν στις πρώτες θέσεις σε άνδρες και γυναίκες. Από εκεί και πέρα επόμενος σταθμός του Πανελληνίου σιρκουί είναι τα Μάταλα και στη συνέχεια τα τελικά στου Σχοινιά».

Επιπρόσθετα κάνοντας τον απολογισμό του για τις Εθνικές ομάδες που συμμετείχαν στο Continental Cup στο Σταβάνγκερ σχολίασε: «Οι Εθνικές μας ομάδες ολοκλήρωσαν αυτόν τον Ολυμπιακό κύκλο, πηγαίνοντας στα τελικά του Continental Cup. Δεν είχαμε τόσο μεγάλη επιτυχία, καθώς μόνο η πρώτη θέση λογίζεται ως επιτυχία, καθώς παίρνει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου. Όμως είναι καινούρια τα ζευγάρια και έτσι ευχόμαστε τη νέα Ολυμπιακή χρονιά να πάνε καλύτερα. Στο Σταβάνγκερ ήταν μια καταπληκτική διοργάνωση, με πάνω από 250 εθελοντές και πραγματικά με λυπεί το γεγονός ότι στα ελληνικά γήπεδα δεν έχουμε τόσους εθελοντές στις διοργανώσεις, κάτι που αν διορθωθεί μελλοντικά θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος».

Παράλληλα η υπεύθυνη του «Avant Garde Sports Club Beach Activities», Μαρία Δεληγιάννη, υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που φέραμε εις πέρας μία ακόμη διοργάνωση Masters για την ΕΟΠΕ. Θέλουμε κάθε φορά να ευχαριστούμε τους ανθρώπους που έρχονται και βλέπουν τους αγώνες και φυσικά τους αθλητές που αγωνίζονται. Χαίρομαι που το Avant Garde Sports Club μπαίνει στη συνείδηση του κόσμου τόσο για την ανάληψη τέτοιων διοργανώσεων, όσο και διοργανώσεων Juniors, όπως αυτό που ξεκινάει αύριο και είναι πολύ σημαντικό γιατί θεωρώ ότι οι μικροί αθλητές έχουν μεγαλύτερα κίνητρα σε τέτοιες διοργανώσεις. Παράλληλα τέλος Αυγούστου έχουμε ένα τολμηρό εγχείρημα, την διοργάνωση Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U22 και από θέμα επιπέδου αλλά και από θέμα αριθμό αθλητών που θα έρθουν να αγωνιστούν, όμως πιστεύουμε ότι θα καταφέρουμε»!

Παράλληλα η Μαρία Δεληγιάννη είδε και την κόρη της, Δήμητρα Μαναβή να ανεβαίνει στο βάθρο, μαζί με την Ιωάννα Παρισάκη, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τουρνουά Masters γυναικών και ανέφερε σχετικά: «Είμαι υπερήφανη που η Δήμητρα, αλλά και η Ιωάννα που τη θεωρώ σαν παιδί μου, ασχολούνται με τον αθλητισμό, συνειδητοποιημένα και σοβαρά έχοντας υψηλούς στόχους και τους αρέσει αυτό που κάνουν. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μέσα στο «σπίτι» μας κατάφεραν να πάρουν ένα ασημένιο μετάλλιο».

Ενώ για το μέχρι που μπορεί να φτάσουν, η Μαρία Δεληγιάννη τόνισε: «Θέλω να είναι ευτυχισμένες και χαρούμενες κάνοντας αυτό που αγαπούν. Για μένα αυτό είναι το σημαντικό και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο»!