BEACH VOLLEY

Επόμενος σταθμός… Τενερίφη!

Επόμενος σταθμός… Τενερίφη!

Τα ζευγάρια της άμμου συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει των προκλήσεων της νέας σεζόν -και μάλιστα προολυμπιακής χρονιάς- με την Εθνική γυναικών να πακετάρει βαλίτσες για τον επόμενο σταθμό… την Τενερίφη!

Εδώ και ένα μήνα περίπου το δίδυμο των Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη πραγματοποίησαν κοινό καμπ προετοιμασίας με τις Γερμανίδες Λάμπουρεουρ / Σούντε με τις καιρικές συνθήκες να μην είναι σύμμαχος αυτής τη προετοιμασίας.

«Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα όσον αφορά την αγωνιστική μας κατάσταση αλλά μας βοήθησε ώστε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς επίσης και να θέσουμε ατομικούς και ομαδικούς στόχους για τα στοιχεία του παιχνιδιού που χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο. Το μείον είναι ότι δε μας βοήθησαν καθόλου οι καιρικές συνθήκες ώστε να μπορέσουμε να προπονηθούμε σε ανοικτό γήπεδο που είναι και το ζητούμενο», κοινωποίησε στο προσωπικό της λογιαριασμό στο Facebook η Βίκυ Αρβανίτη.

Το ελληνικό δίδυμο αναχωρεί την Κυριακή για την Τενερίφη της Ισπανίας όπου θα λάβει μέρος σε κοινό καμπ προετοιμασίας με τις Εθνικές ομάδες της Ελβετίας, Ισπανίας και Σλοβακίας.