A2

Επτά φιλικά τα Βριλήσσια

Επτά φιλικά τα Βριλήσσια

Επτά φιλικά παιχνίδια ανακοίνωσε ο Φ.Ο. Βριλησσίων για τις επόμενες μέρες. Η πρεμιέρα θα γίνει αύριο Τρίτη με τον Απολλώνιο στο Κερατσίνι και θα ακολουθήσει το Σάββατο με τον ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο. Αναλυτικά η ανκοίνωση του συλλόγου των Βριλησσίων:

“Μετά από περίπου ένα μήνα (από 24/08) προετοιμασίας, η γυναικεία ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων ετοιμάζεται να δώσει τα πρώτα ανεπίσημα αγωνιστικά διαπιστευτήρια για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, την Τρίτη 20/09, ο Φ.Ο. Βριλησσίων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, τον Ο.Φ.Α. Απολλώνιος Κερατσινίου,στο Δημοτικό Κλειστό Κερατσινίου, «Παντελής Νικολαϊδης», με ώρα έναρξης αγώνα 21:30.

To Σάββατο 24/09, ο Φ.Ο. Βριλησσίων θα αντιμετωπίσει ξανά εκτός έδρας τον Ζηρίνειο Α.Ο.Ν., στο κλειστό Ζηρινείου, με ώρα έναρξης 14:30.Η γυναικεία ομάδα του Φ.Ο. Βριλησσίων έχει κανονίσει ακόμα, φιλικούς αγώνες με τις εξής ομάδες :

Πορφύρας, Ηλυσιακός Α.Ο., Α.Σ. Παπάγου, Ηρακλή Κηφισιάς, Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας.

Μόλις οριστικοποιηθούν οι μέρες και οι ώρες, θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση.”

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...