Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έρχεται Κρίστοφερ, “καίγονται” για Νικολάκη

Έρχεται Κρίστοφερ, “καίγονται” για Νικολάκη

Μέσα στην εβδομάδα έρχεται στην Κηφισιά ο νεοπαοκτηθείς πασαδόρος Όστιν Κρίστοφερ, αλλά αυτό που ‘καίει” τον Αρσενιάδη είναι η επιστροφή του Νικολάκη.

Μπορεί ο νεαρός Κυπριανός να προσπάθησε για το καλύτερο στους αγώνες της Κηφισιάς στη φάση των ομίλων του League Cup “Νίκος Σαμαράς” και να αναμένεται ο Αμερικανός, Όστιν Κρίστοφερ ωστόσο η απουσία του αρχηγού, Δημήτρη Νικολάκη είναι εμφανής.

Ο εμβληματικός παίκτης της ομάδας των βορείων προαστείων, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση, λόγω ενός ουρολογικού προβλήματος που αντιμετώπιζε, βρέθηκε στου Ρέντη για να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του ηθικά στον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στο www.volleyplanet.gr.

“Όλα πάνε καλά, δεν αισθάνομαι κάποιες ενοχλήσεις στην καθημερινότητά μου, αλλά ο γιατρός μου συνέστησε προφύλαξη για κάποιο διάστημα και έτσι νομίζω ότι σε 20 ημέρες θα είμαι ετοιμος να επιστρέψω στα καθήκοντά μου”.

Αυτός όμως που… καίγεται περισσότερο για το come back του Νικολάκη, είναι ο τεχνικός Κώστας Αρσενιάδης, καθώς όπως εξήγησε η ομάδα έχει στηθεί με πασαδόρο τον αρχηγό. “Περιμένουμε τον Όστιν εντός της εβδομάδας, αλλά ουσιαστικά ο ξένος θα καλύψει το κενό του Νικολάκη, το διάστημα που δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Παράλληλα προσπαθούμε να ετοιμάσουμε και τον Κυπριανό, αλλά πρωτίστως θέλουμε να επιστρέψει ο Νικολάκης. Μπορεί να υστερεί κάπως στο φιλέ, αλλά η ομάδα έχει στηεθεί πάνω στην ταχύτητά του και αυτό χρειαζόμαστε”.