Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έρχονται Λουκούμι, Μπέσμπες και Μορέλος στον ΑΟΟ

Έρχονται Λουκούμι, Μπέσμπες και Μορέλος στον ΑΟΟ

Σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει πλέον ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας καθώς την Δευτέρα αναμένονται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις τόσο οι Κολομβιανοί Λουκούμι και Μορέλος, όσο και ο Τυνήσιος διαγώνιος Ιμπραϊμ Μπέσμπεςςς που θα τεθούν στην διάθεση του Μέρτεν.

Η πρώτη παρουσία του Μίκαελ Μέρτεν στην Ορεστιάδα μπορεί να ήταν ολιγοήμερη, ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός των «πράσινων» επιστρέφει την Δευτέρα για να «πιάσει» δουλειά και να αναλάβει τα ηνία της προετοιμασίας.

merten-ntinoydis-aoo-2016

Ο Μέρτεν στην πρώτη του επαφή με τους ανθρώπους του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες της ομάδας που μέχρι τώρα προπονούνται με τον Κώστα Ντινούδη και να μιλήσει για τα υπόλοιπα θέματα όπως τα φιλικά και την προετοιμασία.

Έρχεται ο Λουκούμι, έκλεισε Μορέλος

Τα ευχάριστα για τον Γερμανό προπονητή της Ορεστιάδας έρχονται από Κολομβία μεριά καθώς την Δευτέρα αναμένονται στην πόλη του Έβρου οι δύο ακραίοι των Θρακιωτών. Ο Γουίλιαμ Αλεξάντερ Λουκούμι Ρεστρέπο, αλλά και ο Τζέϊσον Άντρες Μορέλος που αποτελεί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο Μορέλος είναι 21 ετών, έχει ύψος 1.90 και είναι συμπαίκτης του Λουκούμι στην Εθνική Κολομβίας. Ο  Μορέλος διακρίνεται για την πολύ καλή υποδοχή του, αναδείχθηκε πρόσφατα καλύτερος υποδοχέας στους Παναμερικανικούς Αγώνες U-23, ενώ πρόσφατα αγωνίστηκε με την Ανδρική ομάδα στους Παναμερικανικούς Αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο Μεξικό.

Έρχεται και ο Μπέσμπε

Στην Ορεστιάδα αναμένεται την Δευτέρα και ο Τυνήσιος Ιμπραϊμ Μπέσμπες όπου θα είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας τη νέα χρονιά. Ο Μπέσμπες αγωνιζόταν μαζί με τον Άθος Φερέϊρα Κόστα στην Ζάμαλεκ της Αιγύπτου και είναι αριστερόχειρας. Ο Τυνήσιος διαγώνιο έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις και άπαντες περιμένουν να τον δούνε εν δράσει στο τάραφλεξ.