Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Έρευνα για «ύποπτα» παιχνίδια και στο βόλεϊ!

Έρευνα για «ύποπτα» παιχνίδια και στο βόλεϊ!

Σε μια άκρως διεφθαρμένη περίοδο που διανύει η χώρα μας σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς της, η έρευνα και ο γενικότερος ντόρος για «ύποπτα» παιχνίδια περιοριζόταν μέχρι πρότινος στο ποδόσφαιρο, παρόλο που εδώ και αρκετό καιρό έχουν αρχίσει κάποιες «φωνές» για το χώρο της πετοσφαίρισης.

Εξάλλου, πλέον ιντερνετικά μπορεί κανείς να βρει από Α1 Ανδρών μέχρι και… φιλική αναμέτρηση! Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η Οικονομική Αστυνομία έπειτα από καταγγελία που έγινε ερευνά «ύποπτα» παιχνίδια στη Volleyleague. Μόνο που τα παιχνίδια αυτά δεν αφορούν μια ομάδα αλλά περισσότερες από μία τις δυο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους!

Το… ανακουφιστικό μέχρι στιγμής είναι ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο, το… ανησυχητικό είναι ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και το ρεπορτάζ πάνω στο ζήτημα λεπτό και δύσκολο να αποκαλύψει στοιχεία που μόνο οι Αρχές γνωρίζουν.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...