CHAMPIONS LEAGUE

«Ερυθρόλευκες» προπονήσεις στο Καζάν

«Ερυθρόλευκες» προπονήσεις στο Καζάν

Από το μακρινό Καζάν της Ρωσίας συνεχίζει τις προπονήσεις και την προετοιμασία του εν όψει του Τσάμπιονς Λίγκ ο Ολυμπιακός καθώς την  Τετάρτη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Ομίλων της διοργάνωσης φιλοξενείται από την Ζενίτ…

Το έργο της πρόκρισης για τον Ολυμπιακό δείχνει να φθάνει στο τέλος του –καθώς υπάρχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης- ωστόσο άπαντες χωρίς άγχος και πίεση θα προσπαθήσουν να προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν για τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα του ομίλου.

Η Ζενίτ Καζάν είναι πρωτοπόρος και αήττητη στο Δ όμιλο και παράλληλα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Μάλιστα ο αγώνας για τους «κυανόλευκους» του Καζάν είναι ιδιαίτερος καθώς αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο διεθνείς Ιρανός πασαδόρος Σαϊντ Μαρούφ και να γνωρίσει την αποθέωση από τους φίλους της ρωσικής ομάδας.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Καζάν έχοντας στην αποστολή τον «λαβωμένο» Ντιάτσκοφ ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τις ενοχλήσεις που είχε στον ώμο και θα προφυλαχτεί από τον Δημήτρη Καζάζη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Ολυμπιακού σήμερα θα πραγματοποιήσει διπλή προπόνηση με βάρη το πρωί και κανονική προπόνηση το απόγευμα μπαίνοντας έτσι στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Η 12άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Θανάση Μαρούλη, Μίλαν Γιούρισιτς, Αντρέι Ντιάτσκοφ, Γιώργος Στεφάνου, Κωνσταντίνος Προύσαλης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ενέα Τζελάτι, Σωτήρης Σωτηρίου, Κάρσον Κλαρκ, Χρήστος Βολουδάκης Γιάννης Τακουρίδης.