CEV CUP

«Ερυθρόλευκη» ευρωπαϊκή πρεμιέρα

«Ερυθρόλευκη» ευρωπαϊκή πρεμιέρα

Να ξεπεράσει την ήττα του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό και να μπει με το δεξί στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο CEV CUP, θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει την Τετάρτη  (12/11, 19.00) την Βελγική Γκεντ στο κλειστό του Ρέντη.

Οι “ερυθρόλευκες” θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. αφού ο πήχης φέτος είναι λίγο ψηλότερα από πέρυσι και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. «Όλοι στεναχωρηθήκαμε αλλά προχωράμε και δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι και έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός, Γιάννης Νικολάκης για να προσθέσει: «Η Γκεντ είναι μία πολύ καλή ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα που έχει στο παιχνίδι της. Στο ρόστερ της δεν υπάρχει κάποια σταρ, αλλά στηρίζεται στο ομαδικό παιχνίδι κι εμείς πρέπει να πιέσουμε πολύ στο σερβίς για να χαλάσουμε την υποδοχή της. Θέλουμε φέτος να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Η Βελγική ομάδα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στον Πειραιά με την αποστολή να έχει καταλύσει στο Savoy Hotel ενώ πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση στο κλειστό του Ρέντη, όπου οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν.

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση: ΕΔΩ